Wednesday, August 18, 2010

Summer gone and autumn has come

En ole pitkään aikaan päivittänyt blogiani, mutta nyt olisi tulossa postaus. Kesälomakin ehti jo mennä ja pääsin palaamaan kouluun. Olen nyt lukion ensimmäisellä luokalla ja hyvin se on tähän asti alkanut sujua, mutta huomaa jo ettei se ole aivan samanlainen kuin peruskoulu. Tämä ensimmäinen jakso on helppo sillä viikossa minulla on tunteja vain 22 ja vain neljää ainetta: fysiikkaa, matikkaa, enkkua ja äidinkieltä, josta me jo saimme tehtäväksi kirjoittaa kaksi 500 sanan esseetä ja lukea 2 kirjaa. Kyllä se tästä käyntiin lähtee :)
Tässä ois hiukan huonosti toteutetut punaiset ranskalaiset manikyyrit. Loppu tulokseen en ollut täysin tyytyväinen niinkuin moneen muuhunkaan tekemääni lakkaukseen. Tähän kuvaan sain tungettuu viel uuet aurinkolasit.


Näitten kesäisten kynsien pohjalakkana on wild and crazyn sävy kilimanjaro ja päällä valkoisella konad lakalla tehdyt kukkaset ja punaista ja oranssia lakkaa.


Koristelin hiukan aikaisemmin tekemiäni perus ranskalaista manikyyriä tuollaisella koriste kuviolla. Ihan siedettäväthän niistä loppujen lopuksi tuli, mutta vähän sotkuiset.

Mitenkäs teidän kouluun paluunne?

No comments:

Post a Comment

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))