Tuesday, July 12, 2011

Mansikka tutoriaali/Strawberry tutorial

Nyt olisi tutoriaalin aika näistä mansikkakynsistä vaikka kukaan ei sitä pyytänytkään. Kuvat on otettu samaan aikaan kun tein itselleni niitä kynsiä.
Tämän kuun aikana on jo tullut ostettua 5 lakkaa, mutta kaikki alennuskesta joten annetaan anteeksi. Niistä kaikista on tulossa kuvia ja jotkut ovat päässeet jo testiinkin.
Mutta nyt tutoriaaliin.

Näin teet mansikkakynnet

Ensiksi kynnelle levitetään pohjalakka ja sen kuivuttua punainen lakka joka minulla oli H&M:n Red nail. Lakasta riippuen voit tarvita kaksi tai useamman kerroksen.

'
Seuraavaksi otetaan esille vihreä tai vaaleanvihreä lakka sekä dotting tool (hammastikku). Väriä otetaan tikkuun ja aletaan piirtää siksak kuviota (vasta punaisen lakan kuivuttua).
Itse voit päättää haluatko laittaa tuon mansikan lehden tai kannan kynnen kärkeen vaiko kynnen alaosaan. Molemmat käyvät ja molemmilla tavoilla tulos näyttää mansikalta.


Sitten täytetään kuvio samalla vihreällä lakalla (minulla Snowcrystalin 434) ihan normaalisti lakaten. Punaisen ja vihreä kohtaamispaikassa pitää olla hieman varovaisempi ettei lakkaa mene yli punaiselle alueelle, mutta jos näin käy niin pientä korjausta hammastikulla.


Lisätään vielä pisteet vaaleankeltaisella lakalla (minulla Rimmelin Lemon drop) hammastikkua apuna käyttäen. Pisteistä ei kannata tehdä liian suuria sillä muuten mansikka ei tule näyttämään yhtä söpöltä kuin pienemmillä pisteillä (huomasin sen itse).
Enää puuttuu päällyslakka ja sen jälkeen kynnet ovat valmiit. Kynsissä on söpöt kesäkynnet.

2 comments:

  1. Ihanat ja yksinkertaiset kynnet, ja todella helppo toteuttaa! :D Tosi hyvät :)

    ReplyDelete
  2. Ecstasy: kiitos :D ja todellakin helpot ja yksinkertaiset :)

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))