Sunday, July 3, 2011

Muffinssi tutoriaali/Muffin tutorial

Nyt olisi pitkästä aikaa vuorossa tutoriaali ja tällä kertaa muffinssi kynsistä. Nämä ovat loppujen lopuksi todella helppo toteuttaa ja lopputulos on todella söpö.

Aloitetaan:

Ensiksi pitää kynsi lakata puoliksi kahdella eri värillä. Tämän voi tehdä hitaasti, ensin levittämällä sinistä lakkaa koko kynnelle ja sen kuivuttua lisätä pinkkiä lakkaa puoleen väliin, mutta itse tein tämän nopeammin ja levitin sinistä puoleen väliin ja pinkkiä puoleen.


Seuraavaksi tehdään muffinssin käärepaperi. Siihen tarvitaan hammastikku tai dotting tool tai ihan mikä tahansa esine käy missä on ohut pää. Piirretään ohuita pystysuuntaisia viivoja tikun avulla hieman erivärisellä lakalla kuin pohjalakka.


Seuraavaksi lisätään muffinssin täyte/kuorrutus kerros. Sen saa helposti tehtyä ohut päisellä koristelulakalla, mutta jos sellaista ei löydy niin saa soveltaa kaikkea mitä talosta löytyy.
Kynnen reunoista tehdään puoliympyrä joka on keskeltä korkein. Kuorrutteen "valumia" voi lisätä siihen kohtaan missä sininen ja pinkki lakka kohtaavat.


Lisätään muffinssille kirsikka pumpulipuikolla/dotting tool. Käytin hieman oranssahtavaa lakkaa ja sitä joutui kerrostamaan pari kertaa sillä valkoisen ja sinisen lakan raja kuulsi läpi.


Muffinssille vielä viimeinen silaus ja se on valmsi syötäväksi! Hammastikulla saa tehtyä pieniä erivärisiä pisteitä koristeeksi.
Sitten vielä päällys lakka ja Muffinssi kynnet ovat valmiit.

8 comments:

 1. Ompas soma! Hyvin tehty tämä tuto muutenkin, kuvat on selkeitä ja niitä on tarpeeks, muttei ihan joka ikisestä vaiheesta kuitenkaan (:

  ReplyDelete
 2. Voi kiitos että toi muffinsikynsijuttu ohje saatiin tänne! Aion kokoilla tota heti aamulla. Mmm, koska muuten jatkoa sun lakka part ensimmäiselle tulee?  <3:llä Berrye

  ReplyDelete
 3. ompas mulla virhecapsi päällä ~ ^

  ReplyDelete
 4. hiutale: Kiitos, tajusin myös että se on aika vaikeaa kuvata yhdellä kädellä :D

  Berry: Kyllähän tossa kauan kestikin x) Jatkoa tulee tällä viikolla, mahdollisimman nopeasti :))

  ReplyDelete
 5. ihanat (:
  ite tein just tommoset mun kaverille :3
  mansikkakynsiäki oon kokeillu mutta multa ei oikeen löytyny oikeita värejä.. ;D

  ReplyDelete
 6. nuunuu: Kiitoksia :)) Tykkäsikö kaverisi kynsistä? :) Mullakaan ei ole ihan täydellistä vihreää lakkaa D:

  ReplyDelete
 7. kyllä se mun mielestä ainaki tykkäs :)
  ja ton "kerman" tein pumpulipuikolla ja mielestäni se onnistu sillä hyvin ;)
  oon sitte matkinu sua muutamissa kynsissä mutta teen vaa nii ihania kynsiä et ei niitä voi olla matkimatta :D ♥

  ReplyDelete
 8. Hienoa, että tykkäsi :) miäkii oon joskus tehny ton muffarin kuorrutteen pumpulipuikolla, sillä se onnistuu yhtä hyvin (:
  Oi, Kiva kuulla, että joku tykkää :D Tuohan on todella kiva kuulla!

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))