Thursday, January 6, 2011

Mavalan paketit

Kun kävin Anttilassa tässä vähän aikaa sitten ja löysin pari Mavalan kolmen kynsilakan pakkausta olevan alennuksessa ja olevan n. 5€, kun tavallisesti hinnat pyörivät siinä 12-13 euron kohdalla. Tottakai nuo oli pakko napata mukaani :)


Eli paketit ovat nimeltään Vice Versa ja sisältävät kukin 3 lakkaa.

Ensimmäinen paketti oli sininen ja se sisälsi vaalean Baby blue lakan sekä helmiäismäisen tumman sinisen joka on melkein lilahtava. Paketissa oli myös pikakuivattaja johon en ole vielä perehtynyt kunnolla.


Toinen paketti oli sitten punaisen sävyinen ja sisälsi punaista glitteriä sekä 2 creme lakkaa. Kuten olen sanonut, että en tunne oloani kotoisaksi pinkissä kynsissä, mutta tuo vaalean punainen oli ihanaa eikä ollenkaan pinkki vaan enemmänkin vaaleanpunainen joka taittuu hieman koralliin. Tuo punainen on ihan peruspunainen.


Olihan lakkoja heti päästävä kokeilemaan ja näihin käytin tuota Deep blueta sekä Casuellen hopeaa lakkaa tekemään seepra/tiikeri kuviot laatasta m57. Näiden kahden lakan yhdistelmästä tuli todella mielenkiintoinen joka ei ihan tallentunut kameralle.

No comments:

Post a Comment

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))