Wednesday, October 12, 2011

Synttäri kynnet


Tein itselleni nämä kynnet syntymäpäivikseni ja en oikein osannut olla näissä. Väri on aivan väärä. Pinkki ei ole lainkaan minun värini, mutta silti niitä omistan jonkun verran. Mutta muuten nämäolivat oikein kivat, joskin hieman sekavat eivätkä ihan siistitkään.
Parhaiten mielestäni onnistui etusormen ja nimettömän kynnet.


Lakkoina näissä kaikissa oli alla pinkkiä (aika porsaan pinkki) Dependin 201. Lopuksi aloin leimailemaan eri laatoista kuvioita kynsiin. Laattoina käytin Konadin m14 sekä jotakin bundlemonsterin laattaa joka on lainassa kaverilta.
Leimaamiseen käytin Dependin 222 , Wild and crazyn Montanaa sekä Flormarin Supershine lakkoja sävyltä U05 sekä U06.


Noin viikko sitten saapui minulle myös Mimaxin tilaus. Ostoskoriin tällä kertaa sujahti Kynsihyrriä 6 kappaletta, joka ei ole kyllä riittävä määrä. Sain niihin kyllä lakattua siniset, vihreät, glitter + crackle, mustat + harmaat sekä lilat lakat. Jäi enää yksi tyhjä hyrrä ja vielä pitäisi mahduttaa punaiset, ruskeat, oranssit ja keltaiset lakat ainakin.
Pari laattaakin tilasin. Olen kauan jo halunnut Konadin laatan jossa on tuo nauhakuvio, mutta päädyin tähän "ei Konadiin" koska tässä oli kuviot enemmän mieleeni. Laatat ovat m11 sekä m07.
Tilasin myös noita nail art siveltimiä, mutta en ole vielä niitä ehtinyt testaamaan. Saa nähdä ovatko kovin hyviä, sillä vaikuttivat aika heppoisilta.
Tilasin vielä tyhjän koristehyrrän pilkotuille fimoille joita ehdinkin jo tuohon laittaa.
Mimaxilla oli myös lauantaina jolloin tilasin paketin kampanja, että kun tilaa yli 15 eurolla saa strassihyrrän kaupanpäälle ja strasseillehan on aina käyttöä.

3 comments:

 1. Hyvää synttäriä! + ihan sika mageet kynnet. :)

  ReplyDelete
 2. Hyvää (myöhästynyttä) syntymäpäivää!
  Itse pidän noista kynsistä, toisaalta olen pinkkien suuri ystävä! :)
  Ihania ostoksia, kerrothan sitten miten nuo feikki konad laatat toimi?

  ReplyDelete
 3. onnea!!(: ja onhan noi kynnet hienot!

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))