Tuesday, January 10, 2012

31 Day Challenge: Day 10, Gradient

Ajattelin, että kun lakkaan kynteni niin ottaisin kuvan myös pelkästä lakasta ja samalla esittelisin myös pelkän lakan teille.
I thought that when I polish my nails I would take picture also from bare polish and same time also swatch that polish.


Ostin vasta vähän aikaa sitten Goshin Groovy Greyn Sokokselta ja se ehti jo näyttäytyä yhdessä postauksessa.
Se on kaunis vihertävä harmaa ja tällä hetkellä se on yksi suosikeistani. Kynsillä kaksi kerrosta, peitti hyvin ja koostumus oli myöskin hyvää.
I bought short time ago Gosh's Groovy Grey from Sokos and it have been seen already in one post.
GG is a beautiful greenish-grey and currently it's one of my favourites. Two coats on my nails, it covered well and the formula was also good.


Lisätään hieman koristeluja. En ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen enkä ole vieläkään kun näitä kuvia katsoo. Koristeteippi lähti irtoamaan aika nopeasti, mutta siitä voi syyttää vain kiinnittäjää.
Add some decorations. I was not very happy with result and I'm not still when I look these pictures. Striping tape started to peel off pretty quickly, but I only can blame myself.


Vielä kuva tuosta Goshin Groovy Grey lakasta. Tein liukuvärjäyksen H&M:n Ocean Sand lakalla. Molemmat lakat ovat kivan värisiä ja sopivat toisiinsa.
Again image from that Gosh's Groovy Gray polish. I made a gradient with H&M's Ocean Sand polish. Both Polishes are a nice shades and fit together.


Tein Mimax:lle tilauksen viime vuoden lopussa, sillä silloin siellä oli alennuksessa siirtofoliot. Otin niitä sitten kolme kappaletta, hopean ja kultaisen lisäksi jonkinlainen marble folio. En ole vielä päässyt kokeilemaan siirtokuvia, joten ostoskoriin päätyi kaksi arkkia niitä. Kahdeksan kappaletta kynsihyrriä sekä kultainen nail art lakka. Ostin myös helmenpuolikkaita, mustia tähti strasseja sekä hopeita isoja hexagoneja.
I did late last year order to mimax, because then there was nail foils sale. So I took three pieces, silver and gold and also some kind of marble. I have not yet been able to try water decals, so these ended up to shopping cart. Eight pieces color wheels and golden nail art polish. I bought also pearls half, black star shaped rhinestones and silver large hexagons.

3 comments:

  1. Sulla on muuten kiva blogi, mutta noi englanninkieliset käännökset sisältää paljon aika häiritseviä virheitä, joten musta ois parempi jos kirjottaisit vaan suomeksi.

    ReplyDelete
  2. Tiedän etten kirjoita täydellisesti, mutta en lopeta käännösten kirjoittamista ja käyttämällähän se taito paranee. Tärkeintä on, että kirjoitukseni ymmärretään edes jotenkin.

    ReplyDelete
  3. Dreamer, olet suomalainen, väliäkö sillä mitä niissä enkunkielisissä sanotaan? Sitäpaitsi kyllä tosta nyt vähä-älyisempikin saa selvää (:

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))