Monday, November 19, 2012

Pintaa syvemmälle

Päätin minäkin nyt sitten repäistä ja lähteä nakuilemaan Sonnen innostuksesta. Olen tainnut joskus ennenkin näyttää paljaat vasemman käden kynnet, mutta en taida olla postannut yhtään kuvaa oikean käden kynsistä.

Itselläni on aika vahvat kynnet, mutta jostain syystä lähtevät repeilemään kynsien ilmassa kasvavasta reunasta melkein heti kun saavuttavat tarpeeksi pitkän pituuden. En tykkää tästä ja usein siitä kärsii eniten etusormi ja sen kynnestä oikea puoli.

Pyrin pitämään kynsiä samanpituisina, mutta peukalon kynsi on yleensä muita lyhyempi, sillä jostain kumman syystä se ei suostu kasvamaan (yllätys, yllätys) oikeasta kulmasta suoraan ylöspäin niin kuin muut kynnet vaan lähtee automaattisesti pyöristymään. Siitä olisin tyytyväinen jos haluaisin pitää kynsieni päitä soikeammassa muodossa, mutta kun en tahdo. Vasen puoli kynnestä kasvaa ihan kiltisti suoraan ja kynsi näyttää kummalliselta jos se kasvaa liian pitkäksi. Täällä on postaus kynsistäni jolloin pidin kynsiäni eripituisina ja peukalon kynttä pitkänä, ja nyt kun niitä katsoo nii ei se kaunista ole, ehei.

Kuvia en nyt ole muokannut ollenkaan, paitsi rajasin ne ja lisäsin reunat. En kyllä yleensäkään muokkaa kuviani paljon, häivytän vain kuivat ja ehkä rikki menneet ihonkohdat ja siinä muokkaus sitten on. En osaa oikein muutakaan tehdä, joskus kokeilin säätää värejä, mutta ei se onnistunut.

Tältä näyttävät oikean käden kynnet. Eivät kovin kauniit, mutta huomattavasti paremmassa kunnossa kuin ennen. Kynnet sinertävät vähän kun jostain syystä unohdin aluslakan China Glazen Aquadelic lakan alta. Eikun bufferoimaan. 

Vasenkäsi. Kellertää, mutta ei onneksi pahasti. Kynsien reunaiho on hiukan kuivaa, sillä en yleensä rasvaa käsiä (pitäisi) koska en tykkää siitä tunteesta mikä tulee rasvauksen jälkeen. Olen yrittänyt rasvata kädet juuri ennen nukkumaan menos ja se on kyllä auttanut, kun ei enää tarvitse tehdä mitään.

Nyt pitää kyllä alkaa pitämään kynsistä enemmän huolta ja rasvata niitä mahdollisimman usein. Nyt kun kylmät ilmatkin alkavat saapua.

4 comments:

 1. minullakin on joku ongelma peukaloiden kynsien kanssa, ne liuskottuvat vaikka ovat niin lyhyet ettei edes sitä valkoista osaa ole o.O mutta minua ei haittaa jos peukalon kynsi on lyhyempi kun muut kynteni, koska en vaa voi pitää kaikkia kynsiä niin lyhyinä kuin nuo peukalot ovat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Möyh, tyhmät peukalot >DD Peukaloiden kynnet on ongelmallisia :)

   Delete
 2. sulla on tosi kaunis blogi ja kivoja kynsiä!:) käy kurkkaamassa meidänkin blogia, löydät itsesi parhaitten blogien joukosta!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia oikein paljon :))
   Täytyy käydä katsastamassa :)

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))