Tuesday, August 6, 2013

Adeninan tilauksen esittelyä

Viime kuun lopussa tein tilauksen Adeninalle. Tilauksen laitoin sunnuntaina 28.7 ja tuotteet kävin hakemassa postista jo tiistaina 30. päivä. Toimitus oli kyllä nopeaa.
Tuotteet olivat pakattu oikein hyvin. Kaikkien ympärillä oli kerros kuplamuovia, yhden palasen taisin tuhota purkaessani tavaroita, niitä on vain niin kiva poksautella :p
Tuotevahvistukseen oli myös kirjoitettu lyhyt, mutta mukava viesti. Tälläinen piristää ja tekee tilauksesta jotenkin henkilökohtaisempaa.

Kaksi bundlemonster laatta settiä. Vihdoin! Olen himoinnut näitä jo kauan, etenkin tuota 3 settiä. 
Suurimmasta osasta ehdinkin jo repiä nuo siniset suojakalvot pois, mutta muutamaan ranskis- kuvioisiin laattoihin ne jätin. 
Tulette varmaan näkemään tulevaisuudessa paljon leimailua :)

Kaksi China Glazen lakkaa, Passion leimaukseen sekä Wireless Holographic Top Coat. Näin ensimmäisiltä kokeiluilta molemmat vaikuttavat hyviltä. Tuo holo top coat kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja swatch kuvia googlaillessa ihan toimivalta lakalta.
Tilasin myös mustia sydämenmuotoisia niittejä. Niin nättejä. 

Kaupanpäälliseksi sain siirtokuvia sekä niittipussin. Etenkin nuo erimuotoiset niitit ovat kiintoisia. Pitääpä kokeilla niitä joku kerta.

Mutta kaikin puolin tämä oli erittäin hyvä kokemus ensimmäiseksi tilaukseksi. Adeninan valikoima oli todella laaja ja mieltäni jäi kaivertamaan vielä A-England lakat. Tarvitsenko vai haluanko :D

6 comments:

 1. Se onkin se perimmäinen kysymys. Tarvitseeko oikeasti vai onko se vaan mielihalu.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan, ja erittäin hyvä sellainen :Dd

   Delete
 2. Kivoja ostoksia! Mäkin juuri tilasin adeninan alesta vielä loputkin kiinnostavat Bundle Monsterit :D Wireless top coat näyttää myös tosi hyvälle, kiinnostaisi muakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo bundlet on kyl ihania :3
   Testasin sitä jo ja yritin ottaa mahdollisimman hyviä kuvia. Mutta erittäin vaikea kuvattava :/

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))