Monday, September 2, 2013

Pink camouflage

Näin Instagramissa kiinnostavan haasteen syyskuulle. Haasteen on laatinut Californails ja olen hänen tällaisen haasteen toteuttanut tammikuussa ja se oli kyllä mukavaa.
Ensimmäisen päivän aiheeksi oli valittu Camo. En ole ennen maastokuosia kokeillut kynsiini kun en siitä oikeen innostu. Väriksi valikoitui persikka/pinkki yhdistelmä sillä kynsillä sattui olemaan jo tuo Golden Rosen persikkainen lakka kultaisella shimmerillä. Väriyhdistelmä oli kyllä hieman erikoinen, mutta tykkäsin näistä kyllä yllättävän paljon. 
Otin vähän mallia Chalkboardnails blogin tutoriaalista. Kynnet olivat oikeastaan erittäin helppo toteuttaa vaikka saattavat näyttää hieman hankalilta. Ei tarvitse kun lisätä dotting toolilla tai siveltimellä väriä kynnelle. Ei haittaa minne sitä menee, mitä epämääräisempi sen parempi.

I saw Californails challenge for September and I wanted to take part to this one. I have done this same kind of challenge on January and it was nice.
First days theme was Camo. I wasn't that excited because I'm not huge fan of camouflage print. I have never tried it to my nails. 
The colour combo is a bit strange, but I like it. I already had Golden Rose peachy coral with gold shimmer polish on my nails when I saw this challenge and desided to do a manicure over that. 
I looked Chalkboardnails tutorial and this look is so easy to get. I really like this manicure.

 Used:
Base: Golden Rose - 06
Wet n Wild - Casting Call
H&M - Darling Pink
Wild & Mild - Loreen


4 comments:

 1. I like the camouflage design :). Perfect color combo for autumn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you ^-^
   Yeah, it's not too bright but not also too dark :Dd

   Delete
 2. Ihanat! Ehkä innostun itsekin tuollaiset tekemään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :)
   Kannattaa ainakin yrittää ^___^

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))