Friday, November 8, 2013

October haul

Nyt on taas aika esitellä viime kuun ostokset. Lokakuu meni jotenkin kauhean nopeasti. Tapahtumaa oli paljon. I Love Me messuilla tuli käytyä niiden ensimmäisenä päivänä äitini kanssa, sitten on ollut yhden kaverini tuparit eri paikkakunnalla. Minulla ei hirveästi ollut aikaa bloggailla ja niinä hetkinä jona aikaa olisi ollut ei innostutsta kirjoittamiseen löytynyt.
Nyt motivaatio taas nostelee päätään ja aloitetaan lokakuun hankinnoilla. Kynsituotteita tuli ostettua taas kerran ihan kiitettävä määrä.

Total Eclipse, Moon Walking, Aurora
Rimmel Space Dust lakkoja Citmarketista niiden ollessa 3 kappaletta 10€.lla. Väriksi valikoitui Total Eclipse, Moon Walking sekä Aurora.
Näistä on tullut kokeiltua jo tuota Aurora sekä Moon Walking lakkaa ja on kyllä ihana molemmat. Erittäin kauniita hiekkalakkoja!

Crimson Sparkle, Gold Sparkle, Teal Sparkle
CND:n kolme efekti lakkaa messuilta. Harmikseni huomasin vasta bussissa kotimatkalla, että nuo kaksi ovat vajaita. Etenkin tuo ensimmäinen hieman harmittaa, mutta onneksi nämä olivatkin vain euron kappale. Ärsyttää kun en huomannut noiden kahden pullon vajautta siinä pisteellä.

Blue Wants to Be a Millionaire, Hannah Pinktana
Seppälässä taitaa vieläkin tällä hetkellä olla kaikki Wet n Wildin lakat 3 euron hintaan. Nämä kaksi on kotiutettu sieltä. Blue Wants to Be a Millionaire sekä Hannah Pinktana lähtivät mukaani sillä näitä olen halunnut jo jonkun aikaa ja nyt viimein alennuksesta bongasin.

Caffe Latte, Planet Mars, Forever Young, Pure Beauty, Pretty Lilac
Kauneusmessuilla oli Wild&Mildin kojulla 5 lakkaa 10€ ja pitihän siihen tarjoukseen tarttua. Itse tykkään näiden lakkojen laadusta ja näitä tuli hamstrattua kaikkia mahdollisia värejä kun nämä Seppälästä poistettiin.
Tuo Planet Mars oli villikortti ja nappasin sen hyllystä jotta sain kasaan viisi lakkaa, mutta osoittautuikin todella kivaksi.

Forest, My Vampire Is Buff, Rebel Royal
 Syntymäpäivälahjaksi sain ystäviltäni Isadoran Forest sekä Lumenen Rebel Royal lakat. Tuo Lumene onkin jo päässyt kynsille ja se on kyllä todella kauniin värinen. Ainoa huonopuoli noissa pienissä Lumenen (sekä MaxFactorin pienissä) pulloissa on se että suti ei yllä pohjaan asti kunnolla.

Kouvolan Sokokselta matkaani tarttui kauan haaveilemani My Vampire Is Buff lakka. Se oli puoleen hintaan joten ostopäätöstä ei tarvinnut edes harkita.


Nyt olen myös huomannut sen, että talven lähestyessä on pulaa valosta. Enää ei saa kunnon kuvia lakkauksista. Ajattelinkin, että on aika aloittaa diy projekti lightboxin parissa.

9 comments:

 1. Kivoja hankintoja =)Harmi että vajaita lakkoja myivät.Itekki noita kattelin messuilla mut ei tullu ostettua

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin tykkään ^-^
   Niimpä, tuo ensimmäinen kuvassa on vajaa noin 1/3 osa ja oli hivenen paksua :/ Noo, ei voi mitään :D

   Delete
 2. Millaisia nuo CND:n efektilakat ovat? Olis kiva nähdä niitä kynsillä! ^__^ ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nättejä toppereita :)) Juu, yritän tehdä postausta niistä!

   Delete
 3. Onpas kivoja ostoksia :) Rimmelin Space Dustit näyttää aika kiinnostavilta, itse menin ostamaan paljon kalliimmalla P2 hiekkalakkoja jotka näyttää aika saman sävyisiltä.. :D My Vampire Is Buff on aivan ihana, kiva alelöytö joo :)

  Mulla itselläni on ollut jo jonkin aikaa lightbox ja on kyllä helpottanut elämää aika lailla kynsien kuvauksen suhteen (vielä kun oppisin käyttämään kameraa..), suosittelen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin tykkään kovasti ^-^ Tuo MVIB on kyllä ihana! Rakkauslakka :))
   Pitäisi alkaa suunnitella boxin tekoa ihan kunnolla, mietin vain mistäköhän saisin valot siihen sivulle :D

   Delete
 4. Jos tuon lightboxin toteutat niin kenties siitä postausta/kuvaa yms.? (nimimerkillä "täällä tarvittais kans!" :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, hyvä idea! Kuhan nyt saan sen toteutettua, mutta jos se osoittautuu katastrofiksi niin siinä vaiheessa ei kyllä postausta taida tippua :Dd

   Delete
  2. Haha, no mut se on ihan ymmärrettävää :D

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))