Wednesday, January 1, 2014

Back in time

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!
Niin vain taas yksi vuosi hurahti ohi ja uutta pukkaa perään.

Monessa blogissa näkyy aina vuoden vaihteessa kooste vuoden lempilakkauksista ja minäkin ajattelin koota tähän omani. Kuvamateriaalia täällä blogin puolella on hieman rajallisesti, sillä puolen vuoden taukoni syystä ja toisesta sitä on veroittanut. 
Olen kuitenkin vuonna 2011 myös koonnut lempilakkaukseni joka kuukaudelta. Osa noista vuoden 2011 lempilakkauksista nostaa selkäkarvat pystyyn silkasta myötähäpeästä, miksei kukaan kertonut minulle aikaisemmin että lakkausten siistiminen on kaiken a ja o?

Tänä vuonna löysin kuitenkin taidon siistiä lakkaukset siveltimellä ja tajusin että kynnet näyttävät kauniimmilta kun ne ovat tasaisessa mitassa toistensa kanssa. Nämä kaksi seikkaa kohottivat automaattisesti lakkausten ulkonäköä, mutta edelleen parannettavaa on niin kuvien otossa kuin itse lakkauksissa. Myös käsien hoitoon minun tulee kiinnittää enemmän huomiota.

Best of 2013
Elokuussa hommasin itselleni kaksi uudempaa Bundlemonsterin laattasettiä ja niiden mukana tuli todella kova inspiraatio leimauksia kohtaan. Joskus tähän koristelumenetelmään tarttuu liiankin helposti. Nyt aionkin yrittää tehdä enemmän lakkauksia ilman leimauksia. On aika harjoitella käsin maalaamista, mutta saa nähdä miten hyvin se toteutuu.

Tykästyin tämän lakkauksen väreihin. Lopputulos on raikas ja tälläinen yksinkertainen koristelutapa on mieleeni.

 Näitä kynsiä oli hauska tehdä, ottaa tarkkaa mallia jostain. 
Lopputulokseen olen myös todella tyytyväinen ja näitä meinasin luikahtaa kuvaamaan Helsingissä ollessamme Marimekon liikkeeseen, mutta en lopulta uskaltanut :D

Hiekkalakat olivat tämän vuoden hitti ja itseäni ne eivät alussa oikein innostaneet, mutta kun niitä alkoi näkyä joka paikassa ne iskivät kuin salama kirkkaalta taivaalta. Rakastuin ja haalin itselleni eri värisiä hiekkalakkoja. 
Niiden päälle leimaamista oli myös kokeiltava ja se osoittautui todella mielenkiintoisen näköiseksi. Tykkään!

Näissä kynsissä on sitä jotain. Rakastin näitä kynsiä ehkä kaikista näistä eniten. 
Skittle ja skittlette käsite on ollut nyt lähiaikoina kysymyksessä ja etenkin niiden erot. ChitChatNails blogin Marta on kirjoittanut aiheesta aika selventävän postauksen.

"Not quite a full skittles look, a skittlette manicure is one with at least two different accent nails. Pick any formation/order you wish, but for a true skittlette at least two nails need to be the same (the others can all be different) OR two pairs of identical nails and a different nail.
For those of you who like math/equations.  A skittlette can be any of the following:
AABBC, AAABC, AABCD
(in any order on your nails so that AAABC=ABCAA=AACBA)"
 
Nämä olivat ensimmäiset talviaiheiset kynteni tänä vuonna ja täytyy kyllä sanoa, että näistä tykkäsin. Tykkään punaisista lakoista ja ne näyttävät kauniilta kynsillä, mutta sitä väriä tulee käytettyä aivan liian harvoin. Toivon tähän asiaan muutosta.

Vielä oikein hyvää alkanutta uutta vuotta ja kiitos kaikille, jotka viime vuonna seurasivat blogiani. Toivotaan, että tämä vuosi tuo uusia mahdollisuuksia ja haasteita, niistähän yleensä oppii paljon.
Hankin itselleni pari viikkoa sitten oman vihkon blogille ja sinne kerään kaikkia lakkausideoita sekä ideoita blogin ja sen sisällön parantamiseen. Jos teillä on jotain ehdotuksia ne otetaan mieluusti vastaan :)

Hyvää  uutta vuotta! ♥
 

8 comments:

 1. They are all just perfect but my favorite is the last one <3

  ReplyDelete
 2. Siis apua miten ihania lakkauksia! Tykästyin niihin marimekko- kynsiin. :)

  ReplyDelete
 3. Noi vihreet ja lumihiutaleet <3 Nuo muutkin on aivan mahtavia :) Hyvää uutta vuotta sullekin!

  ReplyDelete
 4. Oo, vitsi miten kivoja lakkauksia! :) Erityisesti silmiä hivelee tuo Gold & Teal.

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))