Sunday, February 9, 2014

January Haul

Niin se tammikuu hurahti ohitse ja ollaan jo melkein helmikuun puolessa välissä. Ja se olisi taas viime kuun ostoksien esittelyn aika.
Minulla oli ajatuksena aloittaa heti tammikuun alettua ostolakko, mutta sitten tapahtui alennusmyynnit... Alku lähti hyvin, mutta loppukuusta idea oli tuhoon tuomittu.

My nail polish shoppings that I did in January. I was supposed to be on no buy, but well, as you can see, it didn't work the way I was planned :D

.:Haul:.
H&M
Fabulous Nail Honey
Honey I'm Home
From Warsaw With Love
Happy Hour
Why So Blue

Tykkään H&Mn lakoista. Niiden laatu on yllättävän hyvää hintaan verrattuna ja kun nämä kaikki olivat euron kappale hintaan alennuksessa kaappasin kaikki näkemäni värit mukaani kassalle. 

Maybelline
Golden Brown

China Glaze mini (9.6 ml)
Santa Red My List

Maybellinen lakakka oli hintaa vaivaiset kolme euroa joten sen kanssa ei tarvinnut pohtia kauaa. Lakka on kaunis metallinen ruusukulta. Ihana.
 China Glazen ihanaisen baby lakan voitin Belegwenin järjestämässä arvonnassa. Lakka on kauniin värinen ja tämä on ensimmäinen CGn minilakka, tosin ei tuo kyllä kovin mini ole :))

OPI
Hands Off My Kielbasa!
I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw

Molemmat löytyivät Sokokselta -70% lappusilla varustettuna. Tuo HOMK oli pakko saada, sitä olin katsellut jo aikaisemmin, mutta tuon sinisen sanahirviön kanssa mietin sitten hieman kauemmin ja lopulta se päätyi minun omistukseeni. Sinisiä ei voi olla koskaan liikaa, eihän? :D

Nyt helmikuu sitten paremmalla onnella, tai sitten ei, nimittäin se näyttää jo nyt aika onnettomalta lupaukselta...

8 comments:

 1. Hyviä löytöjä! Itselläkin tuo HOMK ja se on kyllä ihan täydellinen tulevaan kevääseen (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin tykkään ^-^
   Se on, siinä on jotain todella ihanaa :))

   Delete
 2. Olipa sulla tuuri, kun löysit nuo Opit alennuksesta. :) Tuo China näyttää aika ihanalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alennuksessa oli koko Euro Centrale kokoelman lakat. Itsehillintä pääsi kyllä uudelle tasolla niiden kanssa kun vain kaksi lähti mukaan (My Vampire Is Buff multa löytyi jo ja Polka.com lakkaa ei ollut )
   Se on kyllä kivan värinen! Ihmettelin kuinka kovasti tykästyin siihen vaikka se on pinkki, kun se väri ei aina ole ihan mieleeni :))

   Delete
 3. Noi h&m lakat on yllättävän suosittuja ! Ilmeisesti lakkaajien mieleen laadultaan .. ittellä ei oo enää yhtään , pitäis varmaan muutama haalia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, tykkään! :))
   Itsellä on yksi helmerin laatikko kokonaan pyhitetty vain h&mn lakoille :D Ja merkillä on myös yllättävän paljon väri tarjontaa :)

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))