Saturday, March 1, 2014

February Haul

Jälleen on kuukasi kulunut, minne aika oikein menee? Kevät on tulossa, toivottavasti nyt nopeasti, että saataisiin valoa päiviin.
Aika taas koota viime kuun ostokset ja kertyihän niitä taas ihan mukavasti.

It is time to list my shoppings from last month. There were quite a lot stuff again.

.:Haul:.
Isäni kävi työmatkalla Saksassa ja toi minulle tuliaisiksi tälläisen Opin minilakkojen matkapakkauksen. Pakkaus sisältää kuusi lakkaa ja ne ovat Passion, Tickle My France-y, Charged Up Cherry, Cajun Shrimp, Malaga Wine sekä Lincoln Park After Dark. Paketista löytyy monia kivoja sävyjä, etenkin tuo Tickle My France-y ja Lincoln Park After Dark näyttävät kauniilta.

Trind
CC121 (Brown Shimmer)
CC111 (Frosted Mauve)
CC179 (Casper)

Löysin Anttilan ale laarista tuon Brown Shimmerin kahdella eurolla ja se oli pakko napata mukaan edullisen hintansa sekä kauniin värinsä takia. Minulla on heikkous ruskeisiin lakkoihin, etenkin jos niissä on vielä jotain shimmeriä seassa. Tämä on siis punertavanruskea lakka kultaisella shimmerillä.
Äitini toi minulla nuo kaksi muuta Trindiä Tallinnasta. Frosted Mauve on metallinen vaalean punainen ja Casper on harmahtavan lila, todella kaunis.
Minua ärsyttää se jos lakoilla ei ole nimiä, vaan pelkät numerot. Näihin onneksi löytyi nimet pienen googlailun kautta.

W7
Golden Suede
China Glaze
Westside Warrior
A-England
Saint George

Kolme ensimmäistä lakkaa tilasin Mimaxilta. W7 oli heräteostos, osoittautui kuitenkin mukavaksi sellaiseksi. Hieman rusehtavan kultainen suede, etenkin päällyslakan kanssa erittäin kaunis. Westside Warriorin löysin alekorista viiden euron hintaan, sen kanssa ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Wish on a Starfish lakan takia tein oikeastaan koko tilauksen.
A-England on tilattu Adeninalta. Mietin kauan, että en minä Saint Georgea tarvitse, mutta toisin kävi. On se vaan niin kaunis!

Deborah Lippmann
Pretty Vacant
Careless Whisper
MeMeMe
Precious

Loveit.fin loppumyynnistä tuli hankittua pari lakkaa. Deborah Lippmannilta harmaa tekstuuri Pretty Vacant, joka näkyikin jo ystävänpäivä kynsissä, sekä kaunis nude Careless Whisper. Myös MeMeMen lakka sävyssä Precious päätyi ostoskoriin halvan hintansa takia.

Isadora
Chameleon Crush
Sally Hansen
Mermaid's Tale
Wet n Wild
Through the Grapevine
Seppälä Nails
Black & White
 
Isadoran Chameleon Crush lähti Kouvolan Sokokselta mukaan, sillä se vaan on niin kauniin värinen. Hinta taisi olla siinä kahdeksan euron paikkeilla.
Prismasta löysin pari Sally Hansenin lakkaa alennuksesta ja tuo Mermaid's Tale oli pakko saada. Upea glitter lakka sinisellä pohjalla. 
Seppälästä piti vielä käydä hakemassa Wet n Wildin Through the Grapevine sillä se näytti swatcheissa niin nätiltä ja olihan se. Harmi vain kun nuo wettikset poistuvat myynnistä :/
Seppälästä tarttui myös "kekseliäästi" nimetty Black & White hintaan 2,95€. Tässä on seassa on myös valkoisia tikkuglittereitä, siinä syy miksi tämän hankinkin.

♥ Oikein hyvää maaliskuun alkua kaikille!! ♥
Let's welcome March with open arms

10 comments:

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))