Saturday, October 2, 2010

Lahjoja ja verkkoa

Mulla on 4 päivä synttärit ja pein perjantaina kavereille pienet kutsut :) Leivoin muffinssei ja kinkkupiirakkaa. Mut onnistuin feilaa ne mufinssit ku eine tahtonu kohota :( Mut oli ne kyl ihan syötävii :P


Täs on mun tän hetkiset kynnet. Hieman erilainen ranskalainen manikyyri ku mitä oon tottun tekee. Laitoin pohjalle Casuellen hopeeta lakkaa ja päällä mustalla Wet´n wildin lakalla Konadin hieman "kalaverkkoa" muistuttava verkko. Nää on kyllä kivat kynnet, täytyy tehä joskus uudestaan.

Kavereilta lahjaksi sain:
Jeanne Arthesin Boum hajuvettä. Tää on kyl ihanan tuoksusta :P
Ihanan söpöjä pikku muffini vuokii. Oon kyl rakastun näihin :3

Ja ihana Mörkö rasia + marianne karkkii :p Toi rasia on oikeesti teepusseille tarkotettu, mutta kun kokeilin laittaa sinne lakkoi nii nehän mahtu ja kansi menikin viel kiinni. Hypin tasajalkaa ku tajusin tän ::D Vihdoinkin on ihana rasia lakoille, vaikkin kaikki ei taija tänne kyllä mahtua.


Tilasin torstaina Cesarsshopista pari laattaa. Valitsin pitkän pohtimsien jälkeen laatat m14, m55, m59 ja m63. Eli 4 laattaa ja kaverini tilasi samalla itselleen laatan numero m57 ja kaksipäisen leimasimen sekä päällyslakan. Nyt postikulukin on sitten vähän halvempi, vaikka kallis se ei ollut ennenkään.

No comments:

Post a Comment

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))