Tuesday, October 12, 2010

Tapettia kynsiin

Helou :D Kun yks tekokynsi lähti pois, ja sen alta paljastu aikas kauhea näky, nii mun oli pakko repii ne kaikki muutki pois. Kynsien pinnasta oli lähtenyt kerroksia eikä ollu muutenkaa oikee nätti näky niimpä nyt alkaa kynsien vielä parempi huolto. Rasvausta ja kunnollista aluslakkaa niin kyl nää tästä :)
Mutta nyt siihen itse lakkauksiin. Halusin kokeilla täl uuella laatalla tehä jonkuu kivan niimpä synty tälläiset hieman tapettia muistuttavat kynnet.


Ihan nätit kyllä ja mie tykkään :) Kynsinauhat ei oo oikee kauniissa kunnossa :) hiukan kuivuneet.

Käytetyistä lakoista hieman kuvaa :) Eli alla Dependin harmaan sinertävää lakkaa numero 170 ja konadin valkoista ja päällyslakkaa. Alla oli vielä jokin nivean lakka, mutta siitä ei nyt tullut kuvaa.

Käytii eilen kaupungissa ja sieltä jäätelökahvii, mmmmmm :P Presson jäätelökahvi on parasta :3

3 comments:

 1. Upeat kynnet! Oot näppärä käsistäs. (:

  ReplyDelete
 2. No niin tyttöseni, haluat siis rakentavaa palautetta, joten sitä tulet nyt minulta saamaan:
  Blogisi ulkoasu on täysin tyylitön ja sisältö ei ole kenenkään mieleen. Voit kuitenki vielä paikata virheesi ja oppia. Tässä vinkkini: Yksinkertaisuus on kaunista.
  Terveisin Pirkko-täti

  Ps. Huomauttaisin, että ennen että-sanaa tulee pilkku. Punaisella ympyröidyn lehtihuomautuksen olisi voinut jättää laittamatta.

  ReplyDelete
 3. Fenja: kiitos kovasti :)

  Pirkko-täti: Kiitos rakentavasta palautteesta. Ulkoasu on kyllä hieman tyylitön, olen etsimässä uutta ulkoasua. Sisältö ei saata olla monen mieleen, mutta kirjoitan tätä myös itseni varten. Kyllä tämä joitakin miellyttää, mutta ei ehkä sinua.

  Kirjoitus virheitä yritän parhaani mukaan tarkkailla, mutta aina ei voi onnistua.

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))