Thursday, December 23, 2010

Jouluisia kynsiä

Nyt olisi vuorossa sitten hieman jouluisia kynsiä. Itselläni ei ole kauhean suuri joulutunnelma ainakaan tällä hetkellä, mutta toivon että se viimeistään huomenna nousee :)

Eli tässä pari lakkausta:
Nyt ekaksi pyydän anteeksi tuosta pienestä repeämästä etusormessa, nimittäin se häiritsee mua itteeni kauheesti. Oon nyt tykästyn tohon ranskalaiseen manikyyriin, joskin hieman muunneltuna :) Punaiset tipit oon lakannu ensiksi vapaalla kädellä, josta ei tullut kovinkaan suoraa jälkeä joten tasasin ne sitten pumpulipuikolla. Laattana käytin m14 ja siitä nuo söpöt paketit.
Lakkoina käytin H&M:n punaista Red nail sävyä ja jotain kirkasta lakkaa ja Konadin perusvalkoista.
Nämä ovat suosikki joulu kynteni mitä oon tehny :) Nää oli hieman suurempi vaiheiset tehä kuin aikaisemmat kynteni, mutta ei siinäkään kauaa menny kun teki aina jotaa muuta sillä aikaa kun lakka kuivui :) Käytin tähän tuota samaa m14 laattaa.

Elikkä lakkoina käytin tuon Sinfulcorolin San Franciscon alla Dependin mustaa koska vihreä oli aika vaaleaa peittämään yksin edes kahdella kerroksella. Päälle leimasin tuolla Konadin valkoisella noita paketteja ja sitten päälle Mavalan punaista glitter lakkaa sekä Wild and crazyn Silver bell nimistä glitter lakkaa.
Hyvää joulua kaikille teille lukijoille :))

No comments:

Post a Comment

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))