Sunday, December 12, 2010

Kynsiä jotka on jääny postaamatta

Tässä on nyt parit kynnet mitkä tein jo aikaisemmin noita graffiti lakkauksia, mutta ne jäi postaamatta joten tässä ois :)

Nämä kynnet ei ollut mulla päivääkään, sillä eivät näyttäneet oikein kivoilta kynsillä. Alla on Evelinen lilaa hologrammi lakkaa sekä konadin mustalla kuvio laatasta m65.

Tämä lakkaus näytti paljon kivemmalta ihan livenä, kuin näin kuvattuna. Alla oli Dependin mustalakka sävy numero 39 ja päälle leimasin hopealla Casuellen lakalla kans tuosta m65 laatasta kuvion. Nämä olivat aika jännät, kun noi kiilsi valon osuessa niihin.

Sitten vuorossa hieman talvisempaa lakkausta ja pidin näistä todella kovasti. Vähä tän tapaiset pitää tehä viel kun on lunta maassa :)

Eli lakkoina käytin pohjalla tuota Luminellen vaaleaansinistä lakkaa joka ei anna melkein yhtään väriä. Päälle tuputtelin valkoista vähän kuin lumeksi ja päälle vielä lumihiutaleet lumenen sinisellä laatasta m59.

2 comments:

  1. Onneksi olkoon, egofobia
    Olet nyt sivuston Laatikollinen lakkaa lukija! Blogisi on todella hienosti toteutettu jas kynnet on tietysti upeita. Jään mielenkiinnolla seuraamaan :---)

    ReplyDelete
  2. Kiitos paljon :)) kiva että tykkäsit :)

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))