Thursday, February 24, 2011

Lempijuttujani

Nyt olisi vuorossa pienen tauon jälkeen myntahin ehdottama postaus lempilaatoistani, -lakoistani ja -lakkauksistani. Eli aloitetaan :)

Lempilakat

Olen tykästynyt kovasti näihin 4 ja niistä onkin tullut lempparini.
Models Ownin vaaleansininen lakka nimeltä Baby blues. Tämä lakka on ihana värinsä puolesta ja peittävyytensä, nimittäin jo yksi kerros riittää peittävään lopputulokseen, mutta tasaisempaa tulosta kyllä tulee parilla kerroksella.
Evelinen vaaleanlila (405) ja musta (470) ovat molemmat hologrammilakkoja. 405 on yksistään ihana ja 470 alla käytän yleensä ensin toista mustaa, koska tuo on aika läpinäkyvää. Hololakat ovat mielestäni aivan ihania, etenkin auringon paisteella koska valo tuo hololakkojen ominaisuuden parhaiten esiin.
Casuellen hopea metallic lakka on myös söpöä ja melkein holo, mutta ei ihan. Tykkään käyttää tätä manikyyrissä tippeihin.

Lempilaatat
Itselläni ei ole yhtä tiettyä lemppari laattaa vaan niitä on 3 kappaletta

M57 on perus laatta joka tulisi mielestäni olla jokaisella, sillä laatta sisältää eläinkuoseja, tyttömäistä pitsiä ja kukkia. Tästä laatasta voin helposti sanoa lempikuvioni ja se on tuo seepra/tiikeri kuvio, jota on näistä eniten tullutkin käytettyä.

Seuraavana on m55 jossa on syötävän ihania hedelmiä. Kaikki kuviot ovat mieleeni, mutta tuo kivi kuvio on jäänyt vähän vähemmälle käytölle, itse asiassa en ole tainnut käyttää sitä vielä kertaakaan. Laatalla saa tehtyä helposti kesäisiä kynsiä.

Sitten viimeinen söpöläinen m59 jossa on söpöjä rusetteja, sydämiä sekä talveen hyvin sopivia lumihiutaleita. Tästä laatasta eniten on tullut käytettyä noita lumihiutaleita jotka ovat aivan ihania. Tykkään kovasti myös ruseteista, mutta noiden käyttö on jäänyt aika vähäiseksi sillä nuo kuviot ovat vähän isoja joihinkin kynsiini, enkä ole vielä saanut niitä täydellisesti leimattua kynnelle.

Lempilakkaukset
Oon saanu toteutettuu vain parit lakkaukset jotka on jääny mieleeni ja joista oon ollut todella mieleeni


Seepramanikyyri oli kivan pirteä lakkaus ja todella kovasti mieleeni.

"Jäätelökynnet" olivat aivan ihanat joita vähän samanlaisia tulen vielä toteuttelemaan. Liukuvärjäyskin onnistui hyvin ja kynnet olivat jopa siistit.


Siinä olivat siis lempi asiani, onko teistä helppo sanoa esim. lempilakkanne?

5 comments:

 1. Mun on ainakin tosi vaikee valita vaan yhtä lempparilakkaa! Ehkä kolmeen tai neljää yksilöön saisin lempparit tiivistettyä. :D

  ReplyDelete
 2. täl hetkel lemppari on kyl wild and crazyn baffin bay :D söpö kynsis ja mul kestää aika pitkää ps. millon oot munkaa!? ;(((

  ReplyDelete
 3. Mulla vaihtelee lempilakat päivittäin, joten on aika paha sanoa.
  Tein itsekkin blogiini lempijuttuja postauksen, mutta kerroin löytäneeni idean täältä.

  ReplyDelete
 4. voi kiva ku teit tällaisen postauksen :) mun lempparilakka on tällä hetkellä H&M:än MamboJambo :-D

  ReplyDelete
 5. Noi hedelmäkynnet on kyllä ihanat (: Mun on kyllä vaikee sanoo omaa lempparilakkaa, vaihtelee niin fiiliksen yms mukaan : D

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))