Monday, February 14, 2011

Vaaleanpunaista ja muuta

Hyvää ystävänpäivää kaikille :)
Tein itselleni ystävänpäivän väreihin sopivat kynnet ja tulos oli tällainen:


Kokeilin pitkästä aikaa taas vesimarmorointia ja mielestäni se onnistui ihan hyvin. Kynsistä tuli söpöt värinsä takia. Eikä yksikään kynsi ole saman näköinen.

Lakkoina käytin ensiksi kynnelle Coloraman vaaleanpunaista. Loput lakat tulivat vesimarmorointiin ja niitä käytin eri järjestyksissä. En muistanutkaan kuinka sotkuista vesimarmorointi voi olla, mutta nyt se on sitten palautettu muistiin.

Lauantaina olin porukalla yhdellä ystävällä syömässä kakkua tulevan ystävänpäivän kunniaksi. Lakattiinhan me myös kynsiäkin ja sain parille ystäväiselle tehtyä lakkaukset.


Toiselle tuli vihreät leopardit. Eli pohjana on Goshin vihreätä lakkaa ja päälle leimasin Konadin valkoisella leopardit laatasta m57.

Toiselle syntyi tällaiset seepramanikyyrit. Laattana tuo sama m57 ja lakkoina oli omiani Mavalan Toulouse ja Models ownin Baby blues. Muut olivatkin lakkauksen saajan omia. Olin tyytyväinen molempiin kynsiin.

5 comments:

 1. Ihanat nuo pinkit! Onnistuispa mullakin marmorointi noin hyvin :D

  ReplyDelete
 2. miten tollanen marmorointi tehää?=)

  ReplyDelete
 3. Hanilo: Kiitos :3 tää oli itseasiassa eka kerta kun olin suht koht tyytyväinen noihin marmorointii :)

  Anonyymi: Eli vesimarmorointi toteutetaan silleen että ensin laitetaan astiaan vettä, minä käytin tyhjää viilipurkkia joka oli puolillaan vettä. Sitten aletaan tiputtaa veteen pisaroita lakkapullon sudista. Värejä laitetaan niin paljon kuin itse haluaa ja kun on omasta mielestään laittanut sopivasti otetaan jonkin moinen tikku jolla vedetään kuviota lakkaan aloittaen purkin ulkoreunalta sisäänpäin. Kun lakassa on kuvio millaisen haluat upotat sormen pään veteen ja pyörittelet tikulla ylimääräisen lakan pois vedestä.
  Vähän ajan päästä otat sormen pois ja odotat, että lakka kuivuu.

  vinkki: kannattaa levittää vaseliinia iholle kynsien reunaan silla sitten ne on helpompi puhistaa.

  toivottavasti tästä oli apua :))

  ReplyDelete
 4. Olen palkinnut sinut Stylish blogger awardilla, sinun pitää kertoa itsestäsi 7 asiaa ja antaa palkinto eteenpäin enintään 15 henkilölle♥

  ReplyDelete
 5. Hienot värit tuossa vesimarmoroinnissa :) vois itsekkin yrittää pitkästä aikaa :D

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))