Friday, April 8, 2011

Korsetteja ja muuta

Nyt on viikonloppu edessä ja koeviikko viimein ohi. Nyt pääsee vähän lepäämään ja huomenna olisi luvassa vähän shoppailua.
Pari päivää koeviikolla mentiin ilman lakkaa jolloin kynnet saivat hieman levätä ja saivat myös pintaansa öljyä ja rasvaa.
Mutta nyt koristelin kynnet pitkästä aikaa vaiko ensimmäistä kertaa kokonaan käsin maalattuina.


Tuloksena oli korsetti kynnet. Selailin nettiä samalla ideoita etsien ja siellä oli jollain ollut korsetti kynnet ja täytyihän minunkin päästä kokeilemaan. Tykkään näistä tosi paljon ja tuo vaaleanpunainen tuo näihin söpöyttä. Lakkana oli Lumenen vaaleanpunainen lakka jonka alla oli valkoista. Nauhat ja sivuviivat tein Kissin ohutpäisellä koristelu lakalla.


Olen koristellut tekokynsiä huvikseni ja harjoittelun vuoksi ja tulos on tälläinen :))

5 comments:

 1. Ihanat !! Ja noi muutkin kynnet mitä oot harjotellu näyttää tosi hauskoilta, varsinki noi muffinsit :)

  ReplyDelete
 2. Ihania noi sun kynsikoristelukokeilut, voisitko tehdä tutoriaalia tai linkittää ne mistä ite löysit, ainakin ekasta, tokasta ja vikasta vasemmalta katsottuna.. :D

  ReplyDelete
 3. Oi ku hienot! Toi vesimelonikynsi varsinkin on syötävän hyvän näkönen, miten saitki sen noin hyvin tehtyä.. :P

  ReplyDelete
 4. jeennii: kiitos :3 miäkii tykkään tuosta muffinssista kovasti :)

  Pinja: kiitos, en löytänyt mistää tutoriaaleja vaan katsoin kuvista :) mutta voisin kokeille kehitellä tutoriaalin joistakin kynsistä. korsetti kynsistä minulla olisi jo vaihe kuvat jos ne sattuvat jotakuta kiinnostamaan :))

  M&M: kiitus ^^ en tiiä :)) aluksi ihmettelin miten saan tehtyä tuon vihreän osion, mutta ihan hyvin se onnistui loppujen lopuksi (:

  ReplyDelete
 5. aivan upeita nämä kaikki kynnet ! :D

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))