Friday, April 29, 2011

Sateenkaaria

Nyt on taas viikonloppu edessä ja pääsee vähän hengähtämään ennen uutta viikkoa vapun merkeissä. Hyvää vappua kaikille ja toivottavasti sima ja munkit maittavat kaikille :)

Tällä kertaa kynsissäni on:

Sateenkaaria! Rakastuin tähän lakkaukseen ja todellakin haluan toteuttaa nämä joskus uudestaan. Nämä olivat ehkä yhdet työläimmät kynnet jotka minulla ovat olleet.
Alla on Models Ownin vaaleansinistä lakkaa jonka päälle leimasin Konadin laatasta m79 pilvikuviota. Kynnet olivat söpöt näinkin, mutta saatuani idean sateenkaarista halusin toteuttaa sen. Siveltimenä käytin Kiss:in nail art lakan sivellintä kun olin puhdistanut siitä aikaisemman lakan. Peukalossa tuli käytettyä kuutta eri väriä (sinistä noiden lisäksi) kun muissa vaan viittä.

Tältä kynnet näyttivät ilman sateenkaaria:

3 comments:

 1. Mun piti tehä tollaset kynnet tänään, mutta pohjana vain turkoosimpi ja kiiltävämpi Color Clubin lakka (en muista nimeä, enkä jaksa tarkistaa nyt).

  Totesin kuitenkin, että pilvien alle sopii paremmin tommonen vaaleansininen tai edes creme lakka, joten laitoinkin sitten samasta laatasta sen toisen kuvion. :D

  Mutta tosi ihanat kynnet noi sun on!

  ReplyDelete
 2. Taas aivan ihanat kynnet! Sopii tosi hyvin tuohon sateenkaareen, että nuo lakat ei oo täysin peittäviä vaan kuultaa vähän läpi. :)

  ReplyDelete
 3. Conleche: kiitos :)) ja aika hauska yhteen sattuma :D

  Hanilo: voi kiitos :3 kun lakkasin nuo viivat nii alussa meinasin laittaa siihe päälle viel toisen kerroksen että olis tullu peittävä, mut en sit laittankaa ja nyt täytyy kyl myöntää et hyvä etten tehny niin :)

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))