Wednesday, November 30, 2011

31 Day Challenge: Day 1, Red

Monessa blogissa on tämä 31 päivän haaste jo ehtinyt toteutua kokonaan ja jotkut ovat tätä vasta aloittelemassa. Itse rakastuin tähän haasteeseen Rebeccan blogissa, mutta nyt vasta pääsin tätä toteuttamaan. Sarahilla on myös todella kivaa jälkeä tullut tämän haasteen aikana.
Tämän haasteen ideahan on toteuttaa lista kuukaudessa, mutta minulta taitaa jäädä tämä lakkailu aina kahden päivän väleihin. Saa nähdä miten onnistun toteuttamaan joidenkin päivien lakkaukset, mutta yritän parhaani.Ensin vuorossa on punaiset kynnet. Nämä olivat kivaa vaihtelua ja punaista oli mukava pitää kynsissä.
Kynsissä kolme kerrosta lakkaa, mutta jo parin tunnin sisällä kärjissä alkoi näkyä kulumia. Tämä oli todella kiva punainen lakka, jossa on keltaista ja kultaista shimmeriä, todella jouluista.


Mattasin kynnet ja lakan pinnasta tuli todella kiinnostava, kun shimmeri jäi mattalakan alle, mutta näkyi silti vielä. Lisäsin nimettömään pitsiä muistuttavan kuvion Bundlemonsterin laatasta, joka on lainassa ystävältä.


Punaisena lakkana näissä oli Wet'n wildin Rock Solid lakka sävyltään Rockin' Rubies. Leimasin kuvion Golden Rosen nail art linerin lakalla ja samaisella lakalla laitoin pitsiin nauhan. Mattalakkana CesarsSecretin lakka.

6 comments:

 1. Kuulostaa aika kivalta tää haaste! :) Voisin itsekin aloittaa mutta tuppaa yleensä nämä pitkät haasteet jäämään kesken :D

  ReplyDelete
 2. oi tuo väri on aivan ihana! just semmonen kunnon punainen. toi haaste vois olla melko mielenkiintoinen, tulis tehtyä vähän muutakin lakkauksia eikä aina tekis niitä samoja helppoja vanhoja.. :)

  ReplyDelete
 3. Mäkin oon aatellut tätä haastetta, mutta vaihdan lakat 2-3 kolme kertaa viikossa. Että saattaisi tulla hieman pitkä haaste minulle. :D

  ReplyDelete
 4. Ihania nää kaikki Jansku!! :)) oon varmaa tunnin selaillu ja ihastellu sun kynsiä! sain jopa innostuksen ja meen kokeilee parii juttua osaisinko ite :D

  ReplyDelete
 5. Jenni: Niin tämä kuulosti kyllä kivalta, mutta työtähän tästä kyllä löytyy :D

  rips: Niin on :) Aivan, sen takia minäkin tämän aloitin, saisi uusia ideoita (:

  elli: Saahan haastetta muokkailla mielensä mukaan. Näin, että jossain blogissa tämä haaste oli muokattu 31 viikon haasteeksi (:

  Rose: Kiitoksia :)

  Jecatu: Kiitoksia :DD Wou, tunnin :D Pitää kattoo sit maanantain mitä oot saanu tehtyy ;)

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))