Saturday, November 19, 2011

Vieraspostaus

Pyysin ystävääni Liisaa pariinkin otteeseen tekemään minulle vieraspostausta ja nyt vihdoin hän myöntyi. On ihanaa kun on ystävä, joka tykkää myös kynsien laitosta ja jonka sain koukutettua tähän hommaan.

-----------------------------------------------------------------------------

Jansku pyysi minua tekemään vieras postauksen tänne sen blogiin. Olin tästä ensin hieman epävarma, sillä en ole kovin kokenut kirjoittaja. Aloitin bloggaamisen tuossa muutama päivä sitten yhden ystäväni kanssa. Mutta nyt olen jo melko innoissani!

Ensinnäkin, Janskun blogi on mielestäni ihana. Yläbanneri on kaunis, sekä uloasu muutenkin kiva. Jansku keksii konad laatoista kivoja ideoita, joita minä joskus varastan ; p,
Mutta nyt itse asiaan! En oikein tiennyt mitkä kynnet esittelisin, mutta päädyin kuitenkin näihin, jotka tein kesällä ystävälleni. Hän piti niistä kovasti :) ja olen itsekkin hyvin tyytyväinen näihin.

Näissä käytin pohjalla Y.S.S.Y: n valkosta 03 ja koristelussa Lumene natural code Rock'n roll mustaa, two way:n mustaa koristelu lakkaa,sekä Evelinen Holografic shine 406. Lisäsin vielä pienen sinisen strassin.
Kiitos Jansku ku sain viedä tilaan sun blogista! : 3

3 comments:

 1. vähänkö kivat kynnet !
  ja kiva tää vieraspostaus, vähä erilainen ku normisti (:

  ReplyDelete
 2. Hei!

  Käyhän zekkaamassa blogini ! Tänä viikonloppuna hurja kynsituotteiden varaston poistomyynti !
  blogibluelagoon.blogspot.com

  Terkuin,
  Sini

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))