Monday, April 2, 2012

Flames of fire

Taas on vierähtänyt pienoinen tovi viime postauksesta. Viime viikolla alkoi koeviikko ja sen kanssa on pitänyt hieman kiireitä. Viime viikolla kynsillä olikin vain yksivärisiä lakkauksia.
Tässä olisi näytettävänä Nälkäpeli kynnet, jotka tein leffan ensi-iltaa. Halusin tehdä liekkikynnet, sillä kirjassa Katnissille lakataan kynsiin liekit, mutta harmi kun niitä ei nähty elokuvassa. Elokuva oli kyllä hyvä ja hyvin kuvattu sekä se seurasi todella hyvin kirjaa. Tosin aina kirjassa ja elokuvassa on eroavaisuuksia ja niin oli tässäkin, mutta eivät niin isoja, että ne olisivat häirinneet. Kannattaa katsastaa elokuva ja tietenkin lukea kirja(t).
It's been (again) a while since I have posted new blogpost. Last week I had testweek and it's continue this and next week. It keep me busy and I had only one colored nails all the time.
I have to show you my The Hunger Games nails which I had on movie's premiere. I wanted to do a flame nails because in book Katniss has flame nails, but saddly they weren't on movie. Movie was really good and it was well shooted and it followed good plot of the book. Indeed book and movie are always a little bit difference, also this had it, but differences wasn't that big that they would disturb much. You need to watch the movie and also read the book(s).


Lakkasin kynnet ensin kahdella kerroksella Piecesin Candy Candy lakalla. Tosi kaunis korallinen lakka, joka näyttää liian oranssilta kuvassa. Väri on enemmän kohdallaan alemmassa kuvassa. Lakka peitti hyvin, mutta oli vähän paksua ja sitä oli hieman vaikea saada levittymään tasaisesti.
First I polished my nails with two coats of Pieces Candy Candy polish. It's beautiful coral shade polish, but in this photo it's looking too much of orange. Photo below shows it color better, coral, but a little bit of orange in it. This polish covered well, but was a bit thick and quite difficult to get even.


Tein liukuvärjäyksen käyttämällä keltaista lakkaa. Tässä kohtaa kynnet näyttivät omasta mielestäni jo aika paljon tulelta.
I did a gradient with yellow polish and it looked like fire already here.


Nämä kynnet ovat niinkin omaperäisesti keksitty, että kopioin ne suoraan Nailside:n upeista kynsistä. Tosin akryylimaalilla, sillä sen sai pyyhittyä pois virheiden jälkeen. Rakastuin tähän kuvioon!
I remembered that I had saw some flame nails on Nailside blog and I copied Jane's awesome flame nails. I did these with acrylic paint, because it's much easier to clean if something go wrong (and it happened few times). I love this pattern.


Lisäsin päälle seuraavana päivänä matta päällyslakkaa ja se sai manikyyrin näyttämään rajummalta ja pidin tästä enemmän kuin kiiltavästä.
I added matte top coat next day and it made this manicure look more fierce and I liked it this way better.

Näitä käytin:
Things I used:

8 comments:

 1. Mäkin tein liekkikynnet, kun menin katsomaan leffaa:). Vähän eri tekniikalla vain.
  Oon sellanen pilkunviilaaja, että mua häiritsi kyllä joidenkin kohtausten puuttuminen ja esim. Caesar Flickermanin sinisen huulipunan puuttuminen elokuvassa;D.

  ReplyDelete
 2. Mattaus sopii tosi hyvin näihin!:)

  ReplyDelete
 3. Mahtavat! Sinä se sitten osaat! =)

  ReplyDelete
 4. Todella hienot kynnet! Tykkään myös ihan tuosta pelkästä liukuvärjäyksestä ilman mustaa. :)

  ReplyDelete
 5. Aivan uskomattomat kynnet, mieki haluun! :---)

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))