Thursday, April 19, 2012

The Hunger Games polishes and more

Nyt vihdoin pääsen näyttämään nämä nettiostokseni. Tilasin viime kuussa Mimaxilta lakkoja sekä vähän kynsikoristeita. Tilasin 7 lakkaa China Glazen Capitol Colors kokoelmasta, kun CG lakat olivat siellä alennuksessa viime kuussa. Ostoskoriin päätyi nämä 7 kaunokaista swatch kuvien perusteella. Suosikeita olivat Stone Cold, Riveting sekä Luxe and Lush.
Now I finally show my webshoppings to you. I ordered polishes and other nail stuff from Mimaxlast month. I ordered 7 China Glaze Polishes from Capitol Colors collection last month, when CG polishes was on sale. I took these 7 beauty because of swatches. My favourites was Stone Cold, Riveting and Luxe and Lush. 

Lakat vasemmalta oikealle/Polishes from left to right: Luxe and Lush, Smoke and Ashes, Electrify, Dress Me Up, Stone Cold, Fast Track, Riveting.

 
Tilasin myös Metallinhohtoiset helmenpuolikkaat väriltään kulta sekä
kahta eri kokoa crystal strassikiviä (4mm ja 7mm).
I ordered also pearl halfs in colour, metallic gold and two sides of rhinestones (4mm and 7mm).

Tilasin myös muuta tavaraa arvontaan, jonka ajattelin pitää kun 300 lukijaa menee rikki. Teitä on jo noin paljon, kiitos!♥
I also ordered some other stuff to giveaway that I think I'm gonna hold when 300 followers broke. Thank you all who read this blog!♥

6 comments:

 1. ihania! itse saanut kotiutettua vasta agron.. :( pitää tässä tehdä uutta tilausta kohta varmaan.. ;)

  ReplyDelete
 2. Mä mietin hetken aikaa, että mitenniin sä et tilannut Rivetingiä vaikka se on selkeesti nätein lakka koko kokoelmasta... Luin tekstin niin nopeasti ja kuvasta en bongannut sitä kun oli niin eri värinen :D Tuon Rivetingin tilaamista olen miettinyt itsekin. Se vaan on niin nätti! China Glazen pullot on vaan mun mielestä niin nääääh etten tiiä haluunko niitä enää yhtään enempää kuin mitä mulla on nyt. Tai siis kun mä en osaa tilata vaan yhtä lakkaa, tulis varmasti tilattua vähintään kolme :D

  ReplyDelete
 3. Hei osaatko sanoa onko susta tuo Luxe and Lush kuin Color Clubin Covered in Diamonds? Mietin kannattaako hankkia kumpaakin vai vain toinen ja kumpi.. :)

  ReplyDelete
 4. Heippa,
  heitin siuta pienoisella tunnustuksella ! :)
  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  ReplyDelete
 5. rips: Niin nuo kyllä ovat :)) Minä pähkäilin kauan, että otanko agron vai en, mutta luovuin siitä. Taidan sen kyllä jossain vaiheessa silti kotiuttaa :D

  Amoena: Niin, se on ehkä kaikista lakoista nätein :)) Pullot ovat ehkä kieltämättä aika massiiviset ja verrattuna Opeihin niin aika maskuliinisia (:
  Mulla on välillä tuo sama ongelma, ei osaa lopettaa ajoissa x)

  Niniane: En osaa yhtään sanoa, mietin itsekin tuota samaa yhdessä vaiheessa, mutta päädyin China Glazeen koska se oli helpommin saatavilla :))

  ooka: Moi :)) Oi, kiitoksia paljon :D

  ReplyDelete
 6. Voi ei, nyt tekee mieli tilata itsekin....

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))