Thursday, December 26, 2013

Avon haul

Viisi teistä vastasi kyselyyni myöntevästi Avonin ostosteni esittelystä, joten tästä lähtee ensimmäinen.

Ystäväni on Avonin konsulentti ja hänen kauttaan tulee tuotteita tilattua tiuhaan tahtiin.
Yksi mieleiseni puuha on uuden esitteen selaaminen rauhassa moneen otteeseen ja minulla on myös oma strategia miten toimin esitteen kanssa; ensin selaan kunnolla koko esitteen läpi, seuraavaksi selaan sen uudestaan ja merkkaan ylös kaikki kiinnostavat tuotteet. Sitten selaan esitteen vielä muutamaan kertaan läpi ja lopulta valitsen tuotteet jotka haluan.
Kuulostaa turhan työläältä, mutta se on kyllä mukavaa puuhaa.

Tällä kertaa tuli tilattua muutama tuote;

Midnight Green
 Minulla on vain yksi kunnon tummanvihreä lakka (China Glaze Glittering Garland) ja Avonin aleaukeaman kohdalla silmäni pysähtyi tähän Midnight Greeniin ja kun hintaa oli 3,65€ niin ei ostopäätöstä pahemmin tarvinnut miettiä. 
I have only one real dark green polish (China Glaze Glittering Garland) and when I spotted this Midnight Green on Avon catalog, I knew I needed it. And it only cost 3,65€.

Honeydew Dazzle
Tämä tuli minulle Sensuelle tuoksun parina ja on tämä kyllä söpö todella vaalea minttu vihreällä shimmerillä. Todella hempeä väri.
I chose this along with Sensuelle fragrance and I like this colour. It's very light mint with green shimmer.

Sensuelle Edp, 15ml käsilaukkusuihke
Tämä tuli tilattua sillä pakettihintaan 8,95€ sai valita yhden käsilaukkusuihkeen ja kynsilakan kuudesta vaihtoehdosta. Hajuista tämä Sensuelle tarttui mukaan ja kynsilakoista valitsin tuon Honeydew Dazzlen. Tykkään tästä tuoksusta todella paljon.
 8,95€ was a prize for one optional fragrance (6 options) and for one optional nail polish (6 options). I chose this Sensuelle scent and I really like this. It's a bit mature scent and smells so good.

Care & Repair- korjaava hiusnaamio
Olen pitkään halunnut kokeille hiusnaamioita ja nyt hyvän kuuloinen sattui esitteessä kohdalle niin päätin ottaa sen kokeiluun. Olen tätä nyt jo kerran testannut ja ihan hyvältä se vaikuttaa, aika samaa kuin hoitoaineet. Tavaraa tässä on 125ml ja hintaa tällä oli 2,65€
Care & Repair hair mask. I have wanted a hair mask so long and when i saw this one on Avon catalog and it was only 2,65€ for 125ml product I bought it. I have used this once and it's seems okay. I'm not sure that will it be much better than my normal conditioners, but I will give it a chance.

Little Black Dress Edp, 30ml
Far Away Edp, 30ml
En välttämättä olisi tarvinnut lisää hajuvesiä, mutta kun näitä sai hintaan 4,65 kappale, niin enhän nyt voinut jättää tarjousta käyttämättä. Eihän..? :))
Mulla on ennestään ollu vain yksi Edp tuoksu ja nämä etenkin ovat vahvempia tuoksuiltaan kuin normaalisti käyttämäni Edt, joten ihan arkikäyttöön minulla nämä eivät ainakaan nyt heti sovellu. Täytyy totutella ensin.
Little Black Dressiä olinkin jo aikaisemmin päässyt haistelemaan, sillä yksi ystäväni omistaa tämän ja se on kyllä hyvän tuoksuista.
Far Away oli aika villi kortti, mutta osoittautui oikein positiiviseksi yllätykseksi.
I really didn't need any new fragrance, but when these were 4,65 for each I couldn't resist.
One of my friends owns Little Black Dress so I kew that this would be good. And it is.
Far Away was a wild card. I haven't no idea what kind of scent this would be, but I ended up loving it.


Ensimmäinen Avonin ostosten esittely- postaus valmis!
Miltä vaikuttaa? Haluatteko vielä tulevaisuudessa lukea Avonin ostoksista?

4 comments:

 1. Kivoja ostoksia ja lisää näitä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :)
   Ja mukava kuulla, että oli ihan mukava postaus :))

   Delete
 2. Minulla on tuo Midnight Green ja olen kyllä tykännyt siitä! Ihana tumman vihreä lakka.

  Kivoja tuotteita muutenkin olet löytänyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä todella kivan sävyinen :)
   Kiitos ^-^

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))