Sunday, December 1, 2013

November haul

Nyt on taas yksi kuu hujahtanut ohitse ja vuorossa on viime kuun lakkaostosten kooste. Tulihan niitä taas ostettua.. ehkä ensi kuussa niitä tulisi vähemmän? Siihen on hyvä tähdätä :)

Hyvää joulukuun alkua kaikille! ♥

Sugar Cane, Black Diamond
Kicksin kaksi sokerilakkaa äitini sponssasi minulle. Molemmat ovat todella ihanan värisiä ja etenkin tuo Black Diamond näyttää upealta.
Kynsilleni on jo päässyt tuo Sugar Cane lakka ja se on kyllä kaunis. Helmiäs värinen hiekkalakka, tälläistä en ole ennen nähnyt.

Disturbia, Did I Tell You?, 2% Milk
Molemmat Wet n Wildit Seppälästä, ei niitä muualta taida saadakaan ja sieltäkin ne poistuvat. Kolmella eurolla kappale olen kotiuttanut kaikkia kivan näköisiä wettiksiä ja niin myös Disturbia ja 2% Milk lähtivät mukaani. 

H&M:ltä kotiutui Did I Tell You? lakka joka on kirkkalla pohjalla olevaa sinistä glitteriä. Ensimmäinen sininen glitterlakkani! Se on ihana! Tämä on ensimmäinen H&M:n lakkani noiden pullojen uusimisen jälkeen. Näissä on kyllä sudit paljon paremmat kuin aikaisemmissa. Tällä hintaa oli 3,95€.

Night Prowl, Red Red, Tickled Pink
Kaikki kolme Wet n Wildin lakkaa on hankittu Seppälästä 3 euron kappale hintaan. 
Night Prowl on ihana mustalla pohjalla olevia liloja glittereitä. Tämä on samanlainen kuin Color Clubin Red Velvet (onpa sormeni olleet huonossa kunnossa tuolloin :/ ), mutta lilalla glitterillä.
Red Red on hieman pinkkiin taittava punainen. Ihanan kirkas huomiota herättävä sävy.
Tickled Pink pääsi kokoelmiini sen takia kun minulta ei tämän sävyistä vaaleanpunaista oikein löydy. 

Green Bluish, Black Crush, Cerise, Greige Gardens
H&M:ltä piti kotiuttaa uutukainen Green Bluish (hieman erikoinen nimi..) sillä se oli niin kaunis pullossa. Lakkassa on turkoosia, vaaleanpunertavia ja hopeisia glittereitä kirkkaalla pohjalla. Hintaa tällä oli 2,95€ ja tuo pullo on todella suloinen.

Anttilasta mukaani tarttui Isadoran Black Crush, kaunis musta hiekkalakka hopealla kimalteella. Minulta ei vielä löytynyt mustaa tekstuurilakkaa joten asia täytyi korjata ja tämä sai täyttää sen paikan. On kyllä upea! Tällä kaunokaisella oli hintaa 8,95€.

Max Factorin Glossfinity lakka sävyssä Cerise lähti mukaani Anttilasta 3 euron ale hintaan. Ihan peruspunainen, haluan päästä lakkaamaan tällä jo kynnet.

Sally Hansen Greige Gardens on myös ostettu Anttilasta, sekin kolmella eurolla. Niin kauniin sävyinen, ettei sitä voinut kaupppaan jättää vielä noin alhaisella hinnalla. Ennestään minulla on vain yksi tämän merkkinen lakka ja siitä olen kyllä tykännyt. Näissä sudit ovat ihanan isot ja muotoiltu pyöreiksi.


// I did a bit of nail polish shopping last month. Oops.. :D
It's already December, where did have all the time gone? 
I love to write and read haul posts. I usually write them in Finnish, because I buy the polishes from Finland :)
Happy start of December! ♥

7 comments:

  1. ihania lakkoja :)! toivottavasti pääsen pian shoppailemaan KICKSiin .. ens vuoden puolella sitten ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti pääset! Kicksin hiekkalakat on kyllä olleet lupaava esitys. Tykkään kyllä :))

      Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))