Monday, August 15, 2011

Kimmeltäviä pilkkuja


Halusin päästä leikkimään uudella dotting toolilla ja tälläiset kynnet sain tällä kertaa aikaiseksi. Mielestäni nämä olivat todella kivat ja väri on juuri täydellisen sininen. Tuollainen sinisen on ollutkin kauan etsinnässä ja nyt se vihdoin löytyi.


Auringossa Flormarin sininen lakka jota käytin kynnen päässä näkyy todella hyvin. Sen ihanat shimmerit oikein loistavat auringossa ja ne näkyvät paljon selvemmin luonnossa kuin kuvassa.


Tällä kertaa tuli käytettyä pohjalla H&M:n Blue My Mind lakkaa. Sitä on kynsillä kaksi kerrosta. Vinosti kärkiin levitin pari kerrosta Flormarin Supershine lakkaa sävyltä U25. Itse sekoitetulla frankenilla pisteet apuvälineenä dotting tool.

Uutukaisia lakkoja:

Kaikki Flormarin Supershine lakkoja Robinhoodista hintaan 1,95€ kpl. Sävyt vasemmalta oikealle ovat U24, U25, U06 ja U11.


Evelinen 270 sävyinen lakka Robinhoodista 1,50€.
H&M:stä ostetut Blue My Mind sekä Blue Wave. BMM oli 3,95€ ja BW 2,95€.
Snowcrystalin lakat ovat Helsingistä pari viikkoa sitten Kicksistä. Sävyt ovat 463, 448 ja 443. Vaaleanpunainen oli hintaan 4€ ja muut 2,40€.

3 comments:

 1. Tykkään! Ja tykkään myös noista Flormarin lakoista, niin ihania!

  ReplyDelete
 2. Ihanat kynnet ja ostokset! :)

  ReplyDelete
 3. Elli: Hyvä :) Miekii tykkään noista Flormarin lakoista, halpoja ja laatukii on ollu tosi hyvää mitä oon ehtin testailla.

  Rose: Kiitos :3

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))