Saturday, August 27, 2011

Valuvaa lakkaa


En kauheasti tykännyt näistä kynsistä. Väri on todella kiva, mutta kuvio on hieman tylsä. Halusin kokeilla uutta m77 laattaani, mutta olisi pitänyt valita jokin muu kuvio. Aina ei voi onnistua.


Eli lakkoina Opin Suzi loves cowboys joka on normaali ruskea ja aivan loistava tulevaan syksyyn. Kuvioihin käytin Dependin valkoista (031).


Halusin kokeilla tuollaisia kynsiä minkä päissä on valuvaa "maalia" nähtyäni tälläisiä monessa paikassa. Nyt kun vihdoin omistan dotting toolin nämä olivat aika helppo toteuttaa.
Aluslakkana Snowcrystalin vaaleanpunainen 463 ja valuva lakka on Snowcrystalin ruskea lakka numero 444. Päällystin vielä tuon ruskean Goshin Bright passionilla.
Harmittaa kun kuvat sain otettua vasta seuraavana päivänä ja ne olivat ehtineet jo kärsiä aika paljon. Naarmut yritin vielä pelastaa lakkaamalla päälle päällyslakkaa, mutta ei se vaikuttanut tulokseen paljoakaan. Mutta pääasia, että idea näkyy.
Jotenkin nämä kynnet toivat mieleen donitsit värityksellään.

4 comments:

 1. Nuo ensimmäiset kynnet tuo mieleen piparit, en tiedä miksi, kivat ne ovat :)
  Toiset taas ovat ihanan herkkuiset kynnet :)

  ReplyDelete
 2. Heittääkö mulla päässä vai onko tuota ruskeaa Opia käytetty noissa ekoissa?! Nehän näyttää mustalta..? :D

  ReplyDelete
 3. Rose: Haha, oot kyllä oikeessa et noi kyl vähä näyttää pipareilta x) Kiitos :3

  Nunnu: Juups, ruskeaa on käytetty noissa ekoissa kynsissä. Lakkaa on kerrostettu kynnelle 3 kerrosta joten se vaikuttaa tummuuteen ja kuvassa lakka näyttää tummemmalta kuin todellisuudessa. Ruskeaa on hankala kuvata oikean sävyisenä kynsillä :)

  ReplyDelete
 4. Aivan ihanat kynnet! Herkulliset :)
  Käyppä tsekkaamassa vasta aloitettu blogini (kynsiblogi, tietenkin ;D)

  http://dontforgetthenails.blogspot.com/

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))