Thursday, August 11, 2011

Lakkauskilpailuun lakattuja kynsiä

My Dream Nails blogissa oli Lakkauskilpailu jossa oli 3 teemaa. Osallistuin itse niihin kaikkiin ja tässä on tekemäni kynnet.


Kesä teemaan minulle tuli mieleen jäätelö. Halusin myös tehdä kynnet vesimarmoroinnilla ja se pääsikin osaksi lakkausta. Jokaisessa kynnessä on marmorointi tehty valkoisella ja erivärisillä vaaleanpunaisilla lakoilla.
Pikkurilliin ja keskisormeen syntyi melkein ranskalainen manikyyri joten jätin ne ilman tötteröitä. Niihin sen sijaan lisäsin tähdet Konadin laatasta m3.
Jäätelöt tein lakoilla ja pinnillä sekä hammastikulla.
Päälle vielä pari kerrosta glitteriä ja kesä kynnet on valmiit.


Ranskisvariaatio teema oli kaikista vaikein keksiä. Lopulta syntyi idea vesimarmoroiduista tipeistä. Onnistuihan se ihan kivasti, mutta kynnet tarvitsivat vielä jotain. Lisäsin valkoiset viivat Nail art siveltimellä (ehkä hieman liian paksut) ja laitoin kukka strassin etusormeen.


Tämän teeman idea oli heti selvä, hattivatteja kynsiin. Näiden toteutus oli ehkä kaikista vaikeinta. Yrittää saada kädet ja silmät. Mustat silmät on tehty joillakin tuubi vesiväreillä jotka sitten eivät levittyneet tasaisesti vaan alkoivat hylkiä ja haihtua joistain kohtia, mutta onneksi nyt on hankittu akryylivärit niin pitäisi käsinmaalaus onnistua paremmin.

Teitähän on jo kiva määrä osallistunut arvontaan ja olen saanut paljon mukavia postausehdotuksia.

9 comments:

 1. ooii nuo jäätelöt on söpöt :)

  ReplyDelete
 2. Aaaw tosi ihania hattivatteja !

  ReplyDelete
 3. Oi kuinka söpöjä kynsiä! :)

  ReplyDelete
 4. hei sinulle on palkinto blogissani!

  http://myglitterydreams.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html

  ReplyDelete
 5. Rrrakastan noita jäätelöitä! Tosi taitavasti tehty pelkällä pinnillä ja hammastikulla, itse en ole oikein vielä uskaltautunut tuohon käsinmaalailuun.. Tykkään kyllä tosi paljon myös marmoroidusta ranskalaisesta ja hattivateista. Itse olisi vatteihin käyttänyt erilaista taustaa, mutta se on vaan oma mieltymykseni. Nuo "valahtaneet" ilmeet tuovat jokaiselle vatille pernoonallisuuden. :D

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille :3

  Anni: Kiitos paljon, harmi vain että ehdin tämän jo tehdä vähän aikaa sitte joten en tee sitä nyt toista kertaa heti perään.

  Prunella: Kiitos :) Täytyy myöntää että tuo keltainen oli ehkä hieman liian vaalea pohja valkoisille hattivateille. Jokin tummempi olisi toiminut paremmin, mutta seuraavaksi tietää että ei vaaleita värejä yhteen jos haluaa kuvion erottuvan kunnolla taustasta :D

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))