Tuesday, September 6, 2011

Harmaata ja ruskeaa

Katsotaan kuinka osaan tätä uutta bloggeria käyttää. Huomasin, että tämän saisi vielä takaisin, mutta kokeillaan nyt miten onnistuu.


Minun oli aivan pakko päästä kokeilemaan uutta Opin lakkaa jonka ostin vasta. Kynsillä tuota ihanaa harmahtavaa lakkaa on kaksi kerrosta. Päälle lisäsin teipillä kuvion, mutta ne hieman suttaantuivat kun lisäsin päällyslakan.

Eli lakkoina siis oli näissä kynsissä käytössä Opin Pirates of the Caribbean kokoelmasta lakka sävyltä Skulls & Glossbones. Ostin tämän lakan Sokokselta kun se oli -50% alennuksessa. Rakastan melkein kaikkia kokoelman lakkoja värien perusteella ja myös sen takia, että ne ovat juuri "Pirates" kokoelmasta. PofC ovat olleet todella rakkaita elokuvia ja ovat edelleen, mutta harmikseni en ole vielä nähnyt tuota uusinta elokuvaa.
Lisäsin kuvion Snowcrystalin lakalla sävyä 444.
Mitä mieltä olette teippi koristeluista ylipäätänsä?Ovatko ne mieleenne vai eivät?

3 comments:

 1. Kivat kynnet! :)
  Itse en ole kokeillut teippimenetelmää, pitäisi kokeilla!

  ReplyDelete
 2. Teippikynnet on kivoja, mutta itselläni ne aina jostain syystä suttaantuvat tai alla oleva lakka vahingoittuu, vaikka olen antanut sen kuivua joskus jopa muutaman tunnin. Mitä teippiä itse käytät?

  ReplyDelete
 3. Rose: Kiitos :) Kannattaa kokeilla sillä saa nopeasti kivaa jälkeä (:

  Ano: Itse käytän Scotchin normaalia "läpinäkyvää" teippiä. Jostain kuulin, että kannattaa teippiä ensin käyttää iholla jottei liima pinta ole liian tarttuva kynnelee laitettaessa. Itse en ole vielä tuota kokeillut joten en osaa sanoa toimiiko se.
  Itse yleensä otan myös tuon teipin pois melkein heti kun olen levittänyt lakan sen avulla.

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))