Friday, September 16, 2011

Lintu verkossa


Halusin kynsiini tuon ihanan lintukuvion joka nousi suosikikseni uudesta Charming Nails laatasta. Päätin yhdistää sen tuohon kalaverkkoon joka löytyy laatasta m57. Tätä kuviota ei ole paljon tullut käytettyä koska sen leimauksessa on ollut hiukan hankaluuksia, mutta nyt se toimi loistavasti.
Olen todella tyytyväinen tulokseen ja näitä olisin halunnut pitää kauemminkin, mutta hinku uusien kynsien tekoon oli liian suuri.


Eli tosiaan lakkoina oli nuo kaksi uutta Color clubin lakkaa. Pohjalla harmahtava Who Are You Wearing? lakka ja sen päällä Verkko kuvio laatasta m57 myöskin uudella Black pearl Konadin lakalla. Nimettömän kynteen lisäsin vielä pari kerrosta tuota Si Vous Please lakkaa.


Lakat vasemmalta oikealle
Who Are You Wearing? on kaunis harmahtava lakka joka tarvitsee pari kerrosta tullakseen tarpeeksi pigmenttiseksi. Todella kaunis vaalea sävy.
Pardon my French on vaaleanpunaisen sävy joka on mieleeni. Yleensä en oikein tykkää pinkeistä enkä vaaleanpunaisista lakoista, mutta tämä on aivan ihana. Tämäkin tarvitsee pari kerrosta, mutta se ei ole yhtään ihme sillä lakan sävy onkin niin vaalea.
Si Vous Please glitter lakka kirkkaalla pohjalla. Nätti kynsien kuorrutukseen.
Hot Couture on myöskin glitter lakka, mutta vain oranssin punertavalla pohjalla joka antaa kivan punertavan sävyn kynsille. Sopii erityisesti vaaleiden lakkojen kanssa.

3 comments:

  1. Itselläni on Pardon my french enkä sen yhden kerran jälkeen ole halunnut lakkaa käyttää; tarvitsi NELJÄ kerrosta täydelliseen peittävyyteen eikä meinannut kuivua millään > seuraavana päivänä melkein vuorokausi lakkauksesta sain siihen lommoja sovittaessani vaatteita kaupassa. :O Kaunis väri, koostumus perseestä. :/

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))