Sunday, September 18, 2011

Värikkäitä laineita


Kuvasin pelkän pohjalakan ensin ennen kuin kävin sen päälle mitään leimailemaan. Rakastan tuota sävyä. Se on lähelle mustaa, mutta silti violetti. Lakka sisältää lilaa shimmeriä kun itse lakka on todella todella tumma. Kuva on otettu auringossa, jotta näkisitte kuinka tuo shimmer tulee esiin lakasta.


Joku ehdotti arvonnan yhteydessä kahdella värillä leimaamista joten päätin kokeilla sitä. Tykkään tuloksesta kovastikin ja tätä pitäisi kokeilla enemmänkin. Kuvio löytyi tällä kertaa laatasta m51. Tykkään kuviosta, mutta sitä ei ole paljon tullut käytettyä.


Pohjalakkana toimi IsaDoran Violet vain joka on ihana lakka. Harmi vain, että omistan tätä tuossa pienemmässä pullossa. Jos tätä sävyä sattuu isommassa pullossa kohdalle täytyy se napata säilöön. Kuviot on tehty Dependin lilalla 222 sekä Revlonin Passionate fruit.

6 comments:

 1. vautsi. Miten toi kahdella värillä leimaaminen siis käytännössä tapahtuu?

  ReplyDelete
 2. Rose: Kiitos :DD

  verlos: :DD Eli tuo on oikeastaan aika helppoa.
  Laatalle levitetään kahta väriä yhden sijasta. Värien "liittymis" kohtaa voi vielä vähän häivyttää toisen värin siveltimellä jotta raja ei olisi liian selvä. Sitten jatketaan ihan normaalisti ja leimataan kuvio kynteen.
  Tästä voisin kyllä tehdä joku päivä vaikka tutoriaalin :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanat! Pitäisi kans kokeilla kahdella värillä leimaamista koko kynnen kuvioon! Vitsi ku on just kuivumassa lakat, muuten kokeilisin heti.xD

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))