Thursday, December 15, 2011

31 Day Challenge: Day 6, Violet

Nyt on päästy jo haasteen kuudenteen päivään, jonka aiheena olikin lilat kynnet.


Valitsin lakaksi sellaisen, jota en ole ennen käyttänyt. Tämän lakan voitin jo jonkun aikaa sitten yhdessä arvonnassa ja nyt vasta tämä pääsi kynsille asti. Olen kyllä tätä ihaillut pullossa montakin kertaa, mutta aina jokin muu lakka on päässyt tämän edelle.
Tykkäsin lakan koostumuksesta ja väristä todella paljon. Tätä oli helppo levittää ja taas yksi tyytyväisyys lisää näihin Flormarin lakkoihin. Kynsillä tätä on kaksi kerrosta, joten peittävyyskin on hyvä.


Koristelin lakan vielä leimauksilla ja tykkäsin tuloksesta, etenkin tuosta riikinkukosta (joka vain sattuu olemaan väärinpäin). Sulat näkyivät ehkä hieman haaleasti, mutta toisaalta se oli ihan kiva ja toi pientä vivahdetta kynsiin.


Pohjalla on ihana Flormarin lila lakka, joka kuivuu aika nopeasti. Se on sävy numeroltaan 129. Leimasin sulat Models Ownin Mushroom lakalla ja päälle lisäsin Color Clubin Si Vous Please! lakkaa kerroksen. Nimettömään leimasin riikinkukon Konadin helmiäismustalla ja kukon sulat monella eri värillä dotting toolia käyttäen.

4 comments:

  1. Vau, upeet kynnet! Saako ton haasteen vaan ottaa vai pitääkö jonkun haastaa mut vaikka?

    ReplyDelete
  2. Kiitos :D
    Saa mielestäni tuon haasteen ihan ottaa vain sillä siinä ei ole tarkoitus haastaa ketään ja itsekin otin sen ihan ilman kenenkään haastetta :)

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))