Sunday, December 18, 2011

31 Day Challenge: Day 7, Black and White

Wuhu, nyt jo 7. kynnet menossa. Aiheena oli mustat ja valkoiset kynnet ja näihin ei meinannut aluksi tulla mitään inspiraatiota, mutta muistin nähneeni jonkun aikaa sitten jossakin vähän tämän näköisen koristelun (sain idean noihin "ruutuihin") ja päätin lopulta toteuttaa sen.


Kynsistä tulikin todella kivat ja tykkäsin niistä vaikka tuo kuvio ei ennen ole innostanut.
Toteutin tuon kuvion reunustamalla alueen, jolle halusin kuvion teipillä ja sitten vain leimasin kuvion kynteen ja poistin teipit. Lopuksi lisäsin hopeaa glitter lakkaa ja päällyslakan.


Mustana toimi Yves Rocherin lakka nimeltä Noir Intense. Leimasin kuvion laatasta m63 Konadin valkoisella lakalla. Reunat koristelin Kiss:in hopea glitter nail art lakalla.


Vasta vähän aikaa sitten postilaatikkoon kolahti paketti. Paketti paljastui Ihanatkynnet.fi tilaukseski ja se sisälsi ensimmäiset China Glazeni.
Ostoskoriini päätyivät Skyscraper Metro- kokoelmasta sekä 3 lakkaa Let it snow- kokoelmasta, jotka olivat Snow Globe, Twinkle Lights sekä Glittering garland.
Tilasin myös liiman siirtofolioille, jota en pääse vielä käyttämään sillä en omista itse folioita, mutta kohta aion niitä tilata.
Kaupanpäälle sain vielä mikrohelmihyrrän, tulikin tarpeeseen sillä minulla noita ei vielä ollutkaan ja olen jo pitkään halunnut kokeilla niitä.

4 comments:

 1. Millaista kokemusta tuosta ihanatkynnet.fi:stä? Kävin katsomassa, ja jotkut tuotteet tosi houkuttelevia. Pitäisi varmaan tilata jotain :D

  ReplyDelete
 2. Todella kivat kynnet ja ihania nuo China Glazen lakat, varsinkin glitteriset! :)

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: Olen sieltä kerran tilannut ja olin tyytyväinen palveluun. Tavarat oli hyvin pakattu ja toimitus oli nopeaa. Eli sen verran positiivista kokemusta kyseisestä kaupasta, että ilomielin tilaan uudelleen.

  elna: Kiitoksia :))

  Rose: Kiitos :) Niin ovat todella ihania (:

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))