Wednesday, December 28, 2011

31 Day Challenge: Day 8, Metallic

Nyt palaillaan 31 päivän haasteeseen näin joulun jälkeen. Metalli kynsiin piti tietenkin saada jotain metallista ja valitsin metallisen hopean lakan. Muistin nähneeni Nailside- blogissa hienot ja haukat kynnet ja päätin toteuttaa vähän samanlaiset kynnet. Tuloksena oli tälläiset metalliset kynnet.


Tykkäsin lopputuloksesta aika paljon ja nämä näyttivät kyllä aika hyvin metallisilta.


Tältä kynnet näyttivät päivän päästä. Pikkusormen kynsi on ottanut vähän osumaa ja revennyt. Minulla on aina tapana lisätä jotain kynsille ennen kuin poistan lakat. Tällä kertaa halusin vain glitteriä kynsien kärkiin, mutta huomasin kun olin tehnyt yhden kynnen, että sienestä lähtee väriä. Käytin liukuvärjäykseen halloweenina ostamaani pellen nenää jonka olin puolittanut, enkä ajatellut siitä lähtevän väriä. No kynnet saivat sitten vaaleanpunaista. Lisäsin vielä glitteriä sitten koko kynsille.
Lopputulos oli ihan ok, mutta tykkäsin näistä huomattavasti enemmän kuin niissä ei ollut mitään muuta kuin tuo hopea ja mustat viivat.


Lakkoina oli Wet'n Wildin Metallica, jota kynsillä on kaksi kerrosta. Tein viivat Gloden Rosen koristelulakalla sekä pisteet samalla lakalla dotting toolia käyttäen.
Lisäsin China Glazen Snow Globe glitteriä tuputtaen tuolla kuvaan päässeellä nenän puolikkaalla sekä vielä koko kynnelle levitettynä.

4 comments:

 1. Tosi hauskat kynnet! Ihan kuin jostain pellin paloista tehty! :)

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Niniane: Kiitos (: Se tulee minullakin mieleen näistä

  Rose: Kiitos paljon :))

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))