Saturday, February 4, 2012

31 Day Challenge: Day 14, Flower


Tässä ovat kukka kynteni, jotka sain tehtyä haastetta varten. Ensin yritin tehdä kukkia käsinmaalaten, mutta se ei oikein sujunut kuin halusin. Lopulta päätin turvautua Konadeihin ja ihan hyvä, että päätin sillä tykkään näistä kovasti. Kukat sopivat hyvin tuohon punertavaan sävyyn.
Here are my flower nails which I made for this challenge. First I tried to do flowers by painting them freehand, but it didn't work out as good as I wanted. In the end I decided to go with Konad and I'm glad that I decided, because I like this a lot. Flowers fit good with that reddish shade.


Tältä näyttää pelkkä lakka ilman koristeluja. Kynsillä kolme kerrosta, mutta neljäs kerros ei olisi ollut pahitteeksi sillä kynsiraja näkyy vielä läpi.
Polish looked like this without any decorations. Three layer of polish on nails, but fourth layer would be good, because you can still see nail line.


Käytin Opin sorbetti lakkaa sävyä Big Hair...Big Nails ja päälle leimasin Konadin mustalla kukkia laatasta m51.
I used sorbet polish from Opi shade called Big Hair...Big Nails and to top of it I stamped flowers from plate m51 with Konad black polish.

6 comments:

 1. kiva :) lukekaa toki minunkin kynsiblogiani: imma-nailholic.blospot.com

  ReplyDelete
 2. Jännä miten kynsikuvissa tuo lakka näyttää ihan selkeästi punaiselta, mutta pullokuvassa oranssilta. Mulla on tapana selata kuvat ensin läpi ja sitten lukea vasta teksti, ja mä ihmettelin hetken aikaa, että mihin tuo oranssi lakka nyt oikein liittyy. Höpsö minä.

  Noista kukista kyllä tykkään. Yleensäkin tykkään kukkakuvioista, vaikka itse leimaankin niitä tosi harvoin :(

  ReplyDelete
 3. nailholic: :))

  Jane: Thank you :3

  Amoena: Tuota lakkaa on tosi vaikea kuvata oikeassa sävyssä. Se on sellainen korallin värinen.
  Itsellänikin on tapana ensin katsoa kuvat ja sitten vasta tekstit :)

  ReplyDelete
 4. IHANAT ! ♥ oispa mullaki noin pitkät kynnet mutta mulla on aina talvisin nysät kynnet, sen takia ootan kesää et saisin kasvattaa kynsiä...

  mut ihanan väriset! :))

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))