Wednesday, February 29, 2012

31 Day Challenge: Day 18, Half Moons


Kynsillä kaksi kerrosta H&M:n Ocean Sand lakkaa. Todella kiva lakka. Peitti hyvin ja levittyi. Tämä näyttää kynsillä vähän hiekalta, mikä oli hauska huomata.
Two coats of H&M's Ocean Sand polish on nails. Really nice polish. It covered well and it's formula was good, not too thick to spread. This looked on nails a little bit of sand and that was fun to notice.


Rajasin kynnen alaosaan puolikuun ranskalaisen manikyyrin tekoon tarkoitetuilla tarroilla. Lisäsin kaksi kerrosta mustaa lakkaa ja annoin sen kuivua hetken ja revin tarrat pois. Lisäsin päälle päällyslakkaa ja kynnet olivat valmiit. Tämä oli aika nopea tehdä.
En ole ennen kovin paljon pitänyt puolikuu manikyyreistä, mutta kokeiltuani itse niitä nii eivät ne nyt niin oudolta näyttäneetkään kynsillä. Pitää kokeilla joskus uudestaan.
I cropped the bottom of the nail half moon with tapes that are meant to use when you do french manicure. I added two coats of black polish and I let it dry a moment and then I took tapes off. I added top coat and nails were ready. This was quite quickly to do.
Before I haven't liked half moon manicures a lot, but when I tried that I quite like it. I need to try it again sometime.


Lakkoina käytin siis H&M:n Ocean Sand ja Yves Rocherin lakka sävyltä Noir Intense.
Polishes that I used was H&M Ocean Sand and Yves Rocher polish named Noir Intense.

4 comments:

 1. Tosi kiva toi kultanen väri. :----3

  ReplyDelete
 2. Kivat on kyntesi ! Omistat muuten varmaan kaikkia hienoja työkaluja ? Itselläni on pikkupensseli ja nuppineuladottingtool ;D
  On teillä bloggaajilla mielikuvitusta (: Se on ihailtavaa ! Sunkin blogi on kokonaisuudesaan Tosi hieno ! (:

  ReplyDelete
 3. en osaa käyttää tota teippihommaa oikei D: aina tulee sellaset rososet reunat siihe..
  mut youtubessa yhessä cutepolishin videossa se sano jotain että 30 sekuntia pitää oottaa ja sitte ottaa teipit pois mutta mulla ei meinaa siltikää onnistua :D

  anteeksi nyt jos täällä ei saa mainostaa :D mutta ois kiva jos kävisitte lukemassa mun blogia ja liittysitte lukijaks koska mulla on 4 vaivasta lukijaa ja niistä tuskin kukaan ees lukee mun blogia :oo

  joo nätit kynnet :)

  ReplyDelete
 4. Kelly: Niinhän se on :))

  Giraffe: Kiitoksia todella paljon, kommenttisi piristi mieltäni kovasti :)
  En omasta mielestäni omista vielä kovinkaan paljon kaikkea kynsitarvikkeita, niitä olisi aina kiva saada lisää x)
  Muistan kun minä käytin pinniä dottin toolina :D

  nuunuu: Kannattaa lakata kynnet yhdellä värillä edellisenä päivänä ja seuraavana päivänä tekee vasta koristelut teipillä.
  Tuon teippien repimisen kanssa saa olla kyllä välillä tarkkana. Kun tuntuu, että ne lähtevät paremmin kun eivät ole täysin kuviat eivätkä märät vaan siitä välistä. Mutta aina ne eivät onnistu siitä huolimatta :(
  Ei mitään hätää :) Käyn katsomassa blogiasi :))
  ja kiitoksia :DD

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))