Sunday, February 12, 2012

Valentine's Day nails #2


Ensin lakkasin kynnet kahdella kerroksella Golden Rosen Fantastic lakalla, jonka olen saanut ystävältäni joululahjaksi, mutta nyt vasta se pääsi kynsille. Lakka oli koostumukseltaan hyvä ja se peitti kahdella kerroksella.
First I polished my nails with two layers of Golden Rose polish, which I have got from my friend on christmas, but now I used it first time. Polish was good of formula and it covered with two coats.


Seuraavaksi lisäsin kimalletta kynsiin. Tein pienen liukuvärjäyksen kynsien sivuihin. Tämän tein pienellä palalla vaahtomuovia sekä myöskin lakalla. Tuota kimaltavaa lilaa täytyi laittaa aika paljon ennnen kuin siitä tuli tarpeeksi peittävä.
Next I added sparkle to nails. I made a little gradient to side of my nails. I did this with little piece of foam and also with polish. I needed to put a lot of that shining lilac before it started to cover.


Lisäsin vielä kuviot laatoista m72 ja m78. Nimettömän love kuvio on laatasta m72. Muiden kynsien sydän kuvio löytyy m78 laatasta.
Olen ennenkin yrittänyt leimata tuota love kuviota, mutta se ei ole onnistunut vaan kuvio on aina sotkeutunut tai se ei edes tarttunut kunnolla kynteen. Mutta nyt se onnistui mielestäni hyvin vaikka menikin vähän vinoon.
Tykkään tuosta sydän kuviosta aika paljon, vaikka en ole sitä käyttänytkään. Kun olin saanut leimattua kuviot huomasin, että nehän ovat toisin päin kuin tuo love kuvio. Tykkään kyllä näistä kynsistä silti todella paljon.
I added patterns from plates m72 and m78. Ring finger's love print is from plate m72. Other nails heart print is from m78 plate.
I have tried also before to stamp that love print, but it hasn't never been successful, but now I think it worked well even when print is a little bit oblique.
I like that heart print quite a lot, even when I haven't used it much. When I had stamped patterns, I noticed that they're other way around on nail as the love pattern. I like these nails still pretty much.


Näissä kynsissä oli siis käytössä Golden Rose:n 179 lakka. Sen päälle tein liukuvärjäyksen Flormarin U06 lakalla. Päälle leimasin vielä ihan perus Konadin mustalla lakalla. Päälle vielä päällyslakka ja kynnet olivat valmiit.
On these nails I used Golden Rose 179 polish. On that I did gradient with Flormar U06 polish. Top of that I stamped prints with Konad black stamping polish. And top of all I put Top Coat and nails were ready.

10 comments:

 1. Aivan ihanat kynnet ! en oo oikein koskaan välittäny violetista, mutta nää on ihanat ! :)

  ReplyDelete
 2. Voi miten ihanat! ♥

  ReplyDelete
 3. Voih, ihan älyttömän ihanat kynnet! <3

  ReplyDelete
 4. ♥♥!!!

  ei varmaa muuta tarvi sanoo :]

  ReplyDelete
 5. ihanan väriset <3!
  Mun blogista löytyy haaste sullekkin :)!

  ReplyDelete
 6. ture: Kiitoksia :)) Itse taas lila taitaa olla yksi useimmiten käytetyistä väreistä kynsissä (:

  Kelly: Kiitos :)

  Sulokynnet: :D Kiitos (:

  dreamer: Kiitos :)

  Käpsytin: Ui, Kiitoksia :3

  nuunuu: Kiitoksia tosi paljon :))

  MAARIT: Kiitos :)) täytyy toteuttaa tuo haaste jossakin vaiheessa, kiitos (:

  ReplyDelete
 7. Todella kauniit värit! Ja kivat leimauksetkin! Itsekin hankin juuri laatan, jossa on tuo verkko "love" tekstillä.

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))