Tuesday, March 20, 2012

Green and turquoise tape manicure

Blogin puolella on taas ollut hieman hiljaista. Pahoitteluni! Kynsillä on ehtinyt käydä pari lakkausta, mutta enimmäkseen nekin ovat olleet ihan vain yksivärisiä. Tässä on kuitenkin yhdet värikkäät kynnet, jotka sain aikaiseksi viikolla.
It's been quite quiet on here again. My apologies! I have been polishing my nails, but they have been just one colored. Here is a one manicure of colourful mani, which I made last week.

Teippi taidetta! Tummanvihreä lakka kaipasi piristystä ja sen kaveriksi pääsi turkoosi lakka. Kuviot on tehty teipillä ja ne eivät ihan menneet niin kuin olisin halunnut. Ilmakuplia syntyi saumakohtiin ja kynnet näyttivät omasta mielestäni hieman sottaisilta, mutta ei se niin näy kuvasta.
Tape art! Dark green polish needed a little cheer up so I took a turquoise polish. I made patterns with tape and they didn't came out as good as I wanted it to be. Air bubbles was born into the joints and nails looked in my opinion little bit messy, but it doesn't much show in picture.


Nämä lakat siis kynsillä. Snowcrystalin #443 Military Green sekä Dependin 54.
These polishes on nails. Snowcrystal #443 Military Green and Depend 54.


Tältä kynnet näyttivät ilman turkoosia. Tykkään tästä vihreästä kovasti vaikka tämä on jäänytkin hieman vähemmälle käytölle. Tätä oli helppo levittää ja peittävän siitä sai kolmella kerroksella.
This is how my nails looked without the turquoise polish. I like this green a lot even when I haven't been using this much. This was easy to apply and it covered with 3 layers.

2 comments:

  1. wau tosi kivan näköset! värit sopivat tosi kivasti yhteen:)

    ReplyDelete
  2. Kiitoksia :)) Aluksi nuo värit näyttivät oudoilta vierekkäin, mutta sitten ne sopivatkin yhteen todella hyvin (:

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))