Sunday, March 11, 2012

Hand painted flowersEnsimmäisenä Models Ownin Beetlejuice kokoelmasta kynsillä pääsi Purple Blue. Todella kaunis duochrome lakka. Pääasiassa lilan värinen, mutta tietyssä kulmassa näkyy myös sinistä.
First polish from Models Own Beetlejuice collection which made it to my nails was Purple Blue. Really beautiful duochrome polish. Mostly it's purple, but in certain angle blue is showing.


Halusin kokeilla tuota minulle aika uutta maalausmenetelmää nimeltä One stroke. Katselin videoita YouTubesta ja opettelin tekniikkaa. Tässä on ensimmäinen kokeilu One strokea kynsille. Peukalon kukka onnistui paljon paremmin kuin nimettömän, mutta pidän näistä kynsistä silti todella paljon.
I wanted to try One stroke painting which was quite new technique to me. I watched videos from YouTube and I tried to learn that technique. This is my first attempt of One stroke on nails. Thumb's flower came out much better than ring finger's, but still I like this manicure very much.

8 comments:

 1. Aivan ihanat kukat!!! Minkälaisilla väreillä teit ne, akryyli? Olen myös katsellut samoja videoita ja ajatellut kokeilla mutta kun ei ole vielä millä tekisi. Ihana sävykinvärikin vielä, wau.

  ReplyDelete
 2. YKS TÄÄLLÄ HALUIS IHAN SAMANLAISET. <3

  ReplyDelete
 3. Onpa hienosti koristellut kynnet. :3 Oot taitava.

  ReplyDelete
 4. ihanat kynnet, oot taitava!

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Sulokynnet: Kiitoksia :)) Ja juu akryyleillä tein nämä.

  nuunuu: :DD

  Millaaa: Kiitos (:

  Kelly: Kiitoksia paljon :)

  Ansma: Voi, kiitos :D

  ReplyDelete
 6. Voi Jansku! sinust on tullu jo tooosi taitava näittenkaa! sul on sentää mahollisuus tehä näit ku ite ei koulun puolest voi. Rakastuin näihin!
  T.Mari :))ro

  ReplyDelete
 7. Oi kiitoksia Mari :)) Nii, harmi kun se sinun koulusi rajoittaa kynsien lakkaulua D:

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))