Friday, March 9, 2012

Shopping

Viime viikolla tuli kulutettua rahaa ihan kivasti kynsilakkoihin. Yhteensä niitä tuli hankittua 15 kappaletta. Ostin lakkoja sekä Ruotsista että myös Lahdesta, jossa kävin perheeni kanssa. Ruotsista lähdin oikeastaan huomattavasti vähemmällä määrällä lakkaa kuin olin ajatellut. Joko sieltä ei löytynyt haluamaani tai ne olivat liian samanhintaisia Suomen hintojen kanssa.
Last week I spend a lot money to polishes. In total I came home with 15 polishes. I bought polishes from Sweden and also from Lahti, where I was with my family. I left from Sweden with much less polishes that I expect. I didn't find what I was looking for or price was same as in Finland.


Nämä on ostettu Ruotsista. Neljän lakan pakkaus 20 kruunulla eli vähän päälle 2€. Kolmen lakan pakkaus oli aivan pakko ostos, sillä kaikki nuo kolme lakkaa ovat ihania. Sillä hintaa oli noin 4€.
These I bought from Sweden. Box of four was 20 SEK so it's was little over 2€. Box of three was must to buy because every polish is beautiful. That cost about 4€.


Nämä ovat sitten Lahdesta. Wet n Wildit Seppälästä. Mauve Frost oli 2€. Party Of Five Glitters sekä Gray's Anatomy olivat hinnaltaan 4,95€.
Kicksistä mukaan tarttui heidän oma merkkinen lakkansa sävyssä Oxygen Forest, hintaa tällä taisi olla 3,95€. Depend oli normaaliin 3€ hintaan ja todella hyvän tuoksuista.
These are from Lahti. Wet n Wild are from Seppälä. Mauve Frost was 2€. Party Of Five Glitters and Gray's Anatomy was both 4,95€.
I bought from Kicks their own brand polish shade called Oxygen Forest and this cost about 3,95€. Depend was in normal price 3€ and it's smells really good.


Sain vihdoin käsiini näitä Models Ownin Beetlejuice kokoelman lakkoja. Näitä ei oman kaupungin kumpaankaan Seppälään ilmestynyt missään vaiheessa, mutta onneksi näitä löytyi tuolta Lahdesta. Mukaan lähti Purple Blue, Aqua Violet sekä Pinky Brown. Kaksi muuta jätin vielä kauppaan kun ne eivät swatcheissa oikein sytyttäneet, mutta pitää vielä miettiä, että pitäisiköhän ne sittenkin hankkia? Huomenna olen menossa Kouvolaan joten jos sieltä löytyy niitä niin katsotaanka saavunko niiden kanssa kotiin.
Finally I got my Models Own Beetlejuice collection's polishes. These weren't soold on my town's two Seppäläs, but lyckily I found these from Lahti. I chooce Purple Blue, Aqua Violet and Pinky Brown. I left two others to store, but maybe I need to buy them. Tomorrow I'm going to Kouvola and maybe I will come back with those two.

Oletteko te tehneet joitain lakkalöytöjä tai ostoksia tässä lähiaikoina?
Have you bought any polishes recently?

6 comments:

 1. Mäkin bongasin noi uuset wet n wildin lakat Seppälästä kanssa tällä viikolla, ja mukaan tarttui myäs gray's anatomy ja party of five glitters. En kyllä tiiä miks ostin ton gray's anatomyn. Inhoon lakkoja jotka ei peitä! Tuntui vaan, että se pitää saada kun sitä on blogimaailmassa niin paljon ihkutettu. Party of five glitters on kyllä onneksi oikeasti tosi ihana.

  ReplyDelete
 2. nice. xx

  p.s. I'm having a shoe giveaway if you'd like to check it out. :)
  devorelebeaumonstre.com

  ReplyDelete
 3. Mäkin oon kironnut näitä Kotkan Beetlejuice-kokoelmia, kun ei ole Seppälöissä...
  Pitää munkin nähtävästi jostain muualta niitä hankkia, niin ihanilta näyttävät<3

  ReplyDelete
 4. Minä MYÖS löysin tuon grey's anatomyn tällä viikolla seppälästä ja ostinkin sen sitte pitkien pyörittelyjen jälken. Kaupassa se kuiteki näytti kivemmalta ku kotona, mut oottelen sun postausta ja mielipidettä tosta lakasta :)

  ReplyDelete
 5. Jännä miten toi H&M glitterlakka ja toinen ostamasi glitter näyttävät samalta!! Munkin olis pakko saada tuo H&M:n pakkaus:D

  ReplyDelete
 6. Amoena: On tuo Gray's anatomy aika luirua ja sain sen peittäväksi 5 kerroksella. Kannattaa kokeilla laittaa tätä mustan tai jonkun muun tumman lakan päälle. Silloin ei välttämättä tarvitse kerrostaa niin paljon.

  devorelebeaumonstre.: Thank you :)) Cool, I will check (:

  Saraaw: Kannattaa kyllä hankkia :)

  Tiina: Itseasiassa tuo lakka on tällä hetkellä kynsilläni. Siitä pitäisi tulla postaus ensi viikolla :)

  Kynsille: Niin ne näyttävätkin. H&M:n lakassa glitterit ovat kaikki pientä kun taas tuossa WnW:ssä mukana on myös isoja glittereitä. Kannattaa hommata sillä kaikki nuo kolme tosi kauniita lakkoja :))

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))