Wednesday, August 29, 2012

Golden Rose Matte Velvet - 105

Golden Rosen Matte Velvet lakka on kauniin vihreä jolle jää juurikin nimensä mukaisesti samettinen pinta. 
Tämä lakka kuivui nopeasti kuten matta lakoilla on usein tapana käyttäytyä. Tämän takia matta ominaisuuden omaavat lakat ovat käteviä jos on esimerkiksi kiire lakata kynnet.
Lakkaa oli helppo levittää hyvän kokoisen sutinsa ansiosta. Tosin sivellin tuppasi hieman "varastoimaan" lakkaa itseensä ja välillä lakkaa lähti valumaan siveltimen vartta kohti kynttä sitä lakatessa. 
Lakka oli koostumukseltaan juuri sopivaa, ei liian lirua eikä myöskään paksua levittää.
Kaksi kerrosta lakkaa riitti peittävään ja tasaiseen tulokseen. Ensimmäinen kerros ei ollut kovin tasainen, sillä joihinkin kohtiin lakkaa jäi hieman enemmän.


Golden Rose Matte Velvet nail polish is beautiful green which dries like dream.It dries quickly like every other matte polishes. It had velvet finish like it says on polish name. I like matte polishes because they dry so quick and you can polish with them when you have hurry to polish your nails.
Varnish was easy to apply when it had a good-sized brush. However, brush stores nail polish on itself and you can get too much polish onto nail.
Polish formula was good, it wasn't too thick or too thin to spread. 
Two coats covered well and leave even result.


 Lisäsin vielä kerroksen päällyslakkaa kynsiin ja se sai ne kiiltämään. Tykkään kovasti molemmista tavoista käyttää tätä lakkaa.
I added one coat of top coat and it made my nails shine. I like these both ways to use this polish, shiny and matte.


Golden Rose Matte Velvet - 105
★ ★ ★

14 comments:

 1. Mulla on itsellä tuo sama lakka. Tykkään sävystä ja jättää tosiaan kauniin samettisen pinnan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo lakan jättämä pinta on kyllä ihana. Ja lakka on ihana myös päällyslakan kanssa.

   Delete
 2. Nätti lakka. Monesti olen miettinyt et ostaisin kyseistä lakkaa, mutta toi vähän arveluttaa et ei voi esim käyttää pikakuivattajaa koska sit niistä tulisi kiiltävät.:/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erittäin kaunis lakka.
   Kannattaa ostaa jos vielä löydät alennuksesta! Tähän ei pikakuivattavaa tarvitse sillä lakka kuivaa sen verran nopeasti. Mutta jos koristuksia tahtoo tehdä niin sitten päällyslakkaa tulee käytettyä ja lakka muuttuu kiiltäväksi, mutta on se myös kaunis niinkin (:

   Delete
 3. Tosi nätin värinen !

  ReplyDelete
 4. Mulla On tuolla laatikossa tuo mutten oo korkannu koko pulloa vielä, voi olla että tilanne korjataan pian..;)

  ReplyDelete
 5. Mulla on kanssa toi lakka, se on ihana!

  ReplyDelete
 6. That's gorgeous! I LOVE Golden Rose. They have so beautiful nail polishes for an unbeatable price. Sadly, I don't have any of the matte polishes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes it's! Golden Rose is really cheap and polishes are quite good quality :D Hope you will get some mattes someday :))

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))