Monday, August 27, 2012

H&M - Espresso Me

3 coats of varnish
Kaunis tumman ruskea creme lakka, joka peittää kahdella kerroksella, mutta tarvitsee kolmannen kerroksen tasaiseen lopputulokseen. Lakka oli ehkä hieman paksuhkoa, mutta sitä oli kyllä helppo levittää kynnelle. Raidoittuu ensimmäisellä kerroksella ja mutta toinen kerros peittää jo vaaleat laikut hyvin. Kuivuessaan lakkaa muuttuu hieman tummemmaksi kuin pullossa, mutta sävy on oikein kaunis, joten se ei haittaa. Tämä lakka ei ole kovin nopea kuivumaan, joten kannattaa välttää paksuja kerroksia.
Sisällä tämä lakka näyttää kynsillä enemmänkin mustalta, mutta päivänvalossa ihan ruskealta. 


Beautiful dark brown creme polish which is opaque with two coats but it will need three coats to get smooth surface. This was a bit thick polish but it was easy to apply. It will leave bald spots with one coat but second coat will cover them well. This varnish will be little bit darker when it dries than it's on bottle but shade is beautiful so it don't mind. This varnish will dry quite long so you should avoid thick coats.
This varnish looks inside quite dark, almost black, but outside it's brown.


H&M - Espresso Me
★ ★ ★ ☆ ☆

2 comments:

  1. Ruskea on väri jota en ole ikinä kynsissä ymmärtänyt, mutta mutta.. ihan hyvällehän tuo näyttää. :D Luulen että kynsien muodolla on paljon vaikutusta, noissa sun kynsissä näyttää hyvälle, mutta en usko että mun mantelinmuotoisissa.

    ReplyDelete
  2. Tulee ihan tummasuklaa mieleen, vaikken siitä niin välitäkkään ! Mutta ihana väri, joka tapauksessa. (: <3

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))