Sunday, August 26, 2012

Sunday Stamping: Pulsating pink and purple

Flormarin Neon lakkaa kynsillä kolme kerrosta valkoisen lakan päällä. Levitin valkoisen lakan alle sen takia koska yleensä neon lakat tarvitsevat sen alleen. Ensimmäisellä kerroksella tämä oli vielä pinkki, mutta toinen ja kolmas kerros muuttivat sen enemmänkin tuollaiseksi oranssahtavaksi, korallin väriseksi. Ja tällä kertaa kun olisin halunnut sen olevan pinkki. Tietenkään nämä kuvat eivät nyt ihan näytä tuota lakan väriä täysin oikeana. Neon lakkoja vain kun on niin vaikea kuvata.
Koostumukseltaan lakka oli ohutta, jellymaista (glitter sandwich lakkana voisi olla hyvä). Lakka levittyi kuitenkin hyvin kun taas kuivuminen oli hieman hidasta, mutta ei kuitenkaa vie tuhatta vuotta. Kärkikulumat näkyvissä jo melko nopeasti lakkauksen jälkeen, ei kiva.
On nails three coats of Flormars Neon polish over white. I added white polish under because usually neon polishes need that. On first coat this polish was pink but after second and third it change to orangish, coral coloured. And this time I would liked to this polish to be pink, even when I don't usually wear (or like) pink polishes. Polish don't look like this in real life but neon shades are so hard to capture on photos.
This polish's formula was quite thin and jelly (it's would be good on glitter sandwiches). This was easy to apply onto nails. It took a while to dry but fortunately, no eternity. Tipwear was able to see almost right after polishing, not nice.

Tämän sunnuntain haasteena oli tehdä kynnet käyttäen pinkkiä tai/ja lilaa. Lisäsin kynsiin leopardi-seepra kuviota Konadin laatasta M78. Täpliin lisäsin vielä dotting toolilla Flormarin kaunista shimmer lakkaa.
Nämä kynnet eivät olleet yhtään minua, joten saivat olla kynsillä yhden päivän ja sitten ne lähtivät.
This Sundays challenge was to do nails using pink or/and purple. I added leopard-zebra print from Konad M78 plate. I added also Flormars beautiful shimmer polish to dots with dotting tool. 
These nails weren't like me, so they stayed on my nails just one day and then they were gone.

Käytetyt lakat tällä kertaa olivat:
Polishes that I used this time:

Wild & Mild - Polarbear
Flormar Super Neon Colors - N012
Wild and Crazy - Bombay
Flormar - 819

Konad - M78 image plate

No comments:

Post a Comment

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))