Tuesday, December 18, 2012

Advent calendar, Day 18: Moss crackle

Mielessäni on jo jonkin aikaa pyörinyt vihreän ja kullan yhdistelmä joulukynsinä. Toteutin väriyhdistelmän lisäämällä kultaista crackle lakkaa vihreän päälle. Tykkäsin näistä kynsistä kyllä aika paljon.

Flormarin G10 (Graffiti) lakka rakoilee aika kivasti. Lisäsin crackle lakkaa vain puolelle kynttä vapaalla kädellä kuten voi huomata esimerkiksi keskisormen ja peukalon kynsistä. Ei mitä suorimmat reunat, mutta ei sitä kovin selvästi erota :)

Itse ei tule kovin usein käytettyä noita crackle lakkoja, mutta silti niitä on tullut hamtrattua aika monessa eri värissä.

Sitten seuraavaksi pelkkiin Swatch kuviin. Eli lakka on aika uusi, pari viikkoa sitten ostettu, Tiia Vanhatapio By Seppälä lakka jonka ostin, yllätys yllätys, Seppälästä. Meidän Seppälässä olivat nämä Vanhatapion lakat 5€/2kpl, joten valitsin tämän vihreän ja lilan Sangren.
Tämä on todella kaunis vihreä lakka. Tämän tyylistä vihreää minulta ei vielä löytynytkään (En omista hirveän montaa tumman vihreää lakkaa, vain enemmän vaaleita).

Lakkaa oli aika helppo levittää ja sillä sai tasaisen sekä peittävän lopputuloksen kahdella kerroksella. Ensimmäisellä kerroksella kyllä nkyviin jäi kaljuja kohtia, mutta ne peittyivät toisella kerroksella.
Tämä on kaunis metallinen vihreä. Vähän kuin sähkönsiniset lakat, mutta vihreänä. Tätä tulen käyttämään muulloinkin kuin nyt joulun aikaan.

Suti ei tosin ollut ihan mieleeni. Sillä oli ihan hyvä levittää, mutta lakkaa vain tuppasi koko ajan valua vartta pitkin harjaksiin.
Ja tuo pullokin hieman kummastuttaa minua. Ihan ensimmäiseksi sitä olettaisi tämän kuivuvan mataksi (minä ja ystäväni luulimme.) Mutta swatch kuvia katsoessani ja kynsiä lakatessa huomasin sen olevan ihan normaali lakka. Vähän hämäävä tuo huurteinen pullo, kun yleensä huurteisia pulloja käytetään matta lakoissa.


Tiia Vanhatapio - Moss
★ ★ ★ ☆ ☆

 Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

5 comments:

 1. Oon niiin kateellinen sun käsien kunnosta + myös tietysti kynsistä! Paha tapani on pureskella kynnet poois eikä kynsinauhatkaan oo mitkää kovi hyväkuntoset. Oon koulus sellasella alalla missä ei sais olla kävissä minkäänlaisia haavoja eikä kynnet näin pahas jamas.. onko neuvoja? :)

  ReplyDelete
 2. Tosi erikoisen värinen lakka! Mullakin on muuten vähän sellaista, että halusin muka crackle-lakkoja ja nyt en älyä, miten se olis kivan näköinen kynsillä. Toi puoliksi lakkaaminenhan on hyvä idea niin ei täysin peitä alla olevaa lakkaa!

  ReplyDelete
 3. ihanat kynnet :) tuu muuten osallistuu arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  ReplyDelete
 4. Sulle on haaste mun blogissa! ^^
  http://kapsynajatuksia.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  ReplyDelete
 5. Love love love this naildesign!! The dark green nailpolish is absolutely stunning and just perfect with the golden details! Wow!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))