Wednesday, December 5, 2012

Advent calendar, Day 5: Glitter nails

Tänään on luvassa glitteriä. 
Näissä glitter kynsissä on vain yksi kerros tuota glitter lakkaa. On kyllä todella peittävää, toivoin jopa, että olisi hieman vähemmän glitteristä :D
Today we have glitter! 
These glitter nails have just one coats of glitter polish. It's really opaque for a glitter polish and I actually even wished that it would have been a little bit less opaque :D

Glitterin alla on kaksi kerrosta China Glazen Near Dark lakkaa, joka oli hieman jellymainen tumman vihreä lakka. Tähän yhdistelmään se on ehkä hieman turhan tumma, mutta näyttää kuitenkin vihreältä eikä mustalta. 
I have two coats of China Glaze Near dark polish on my nails, under the glitter. The polish was almost jelly like, dark green varnish. It's almost black, but you can see the green colour. 

Near Dark lakan päällä on Twinkle Light lakkaa myöskin China Glazelta. Tämä ilmestyi viime vuoden joulukokoelmassa. Lakassa on vihreitä, punaisia ja keltaisia/kultaisia glittereitä. Erittäin kaunis.
Over Near Dark I have Twinkle Lights also from China Glaze. This was released on last year's holiday collection. There is green, red and yellow/gold glitter in that varnish.

Käytetyt lakat: 
Used polishes:
China Glaze - Near dark
Chins Glaze - Twinkle Lights

Joulun väreillä tehty, mutta ei silti kovinkaan jouluiset kynnet tällä kertaa. 
I used colours of christmas, but these are not still quite holiday like. 

Ps. Kävin maanantaina kaupungilla ja Sokoksella oli myynnissä Max Factorin uusin kynsilakka kokoelma. Kyseiseen kokoelmaan kuului Fantasy Fire!! Ja kun luulin, ettei niitä tule koskaan tänne meille koti Suomeen myyntiin. Hintaa putilolla on 6€, hieman hintava pienestä pullosta, mutta onhan se ihana. 
Fantasy Fire lakkaa kuulemma saa nyt myös joistakin Anttiloista sekä Stockmanneista. 
Kannattaa hakea omansa ennen kuin ne loppuvat ;p

6 comments:

 1. China Glazen glitterlakat on sit ihania :) hyvännäköinen yhdistelmä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ovat! Lempi glittereitäni mitä olen tähän mennessä kokeillut :))
   Kiitoksia (:

   Delete
 2. Hieno yhdistelmä, ja kaikkein parasta näissä on se, että mullakin löytyy tuo Twinkle Lights! Voin siis ideoiden puutteessa lainata tätä ideaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia :))
   Twinkle Lights on kyllä kaunis lakka :)
   Noniin :DD

   Delete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))