Friday, July 15, 2011

Mustia rusettejaPari kuvaa rusetti kynsistä. Varjossa lakan väri tuli tallennettua paremmin kuin auringossa, mutta silti väri ei ole ihan oikea.


Lakkoina olivat tuo uusi Opin Big hair...Big nails lakka joka on todella ohutta koostumukseltaan. Aluksin olin todella pettynyt lakan koostumukseen, mutta myöhemmin luin, että koko kokoelman lakat ovat samanlaisia ja se kuuluu asiaan.
Tätä on kynsillä 3 kerrosta valkoisen wild and crazyn päällä. Valkoinen väri toi todella upeasti korallin värin esiin ja kynnet olivat todella kirkkaat, mikä ei vain harmikseni välity kuvasta.
Rusetti kuvio Konadin laatasta m59 mustalla lakalla ja sen päälle kirkas sydän strassi.
Lopputulos oli todella söpö ja rakastuin tähän lakkaan todella kovasti.


Tässä nyt parit ostokset joita olen tehnyt. Kuvassa mukana Helsingin ostoksia sekä vasta ihan kotipaikkakunnan ostoksia.
Helsingistä tuli ostettua Snowcrystalin 444 lakka joka kuuluu Snowcrystalin syksy/talvi 2010 kokoelmaan. Hintaa sille jäi 4 € alennuksen jälkeen.
Dependin vaaleanpunainen lakka numero 201, vihdoin normaali creme sävy jollaista olen etsinyt. Tämä oli normaalihintainen eli se 3€.
Isadoran 4ml pullo joka on hieman normaalia(6ml) pienempi ja sävyltään Violet Vain (633). Nämä kolme on ostettu Kicksistä.
Hieman uudempia ostoksia ovat nuo Opin lakat Texas kokoelmasta. Korallin pinkin värinen Big hair...Big nails sekä Harmaa shimmer It's totally fort worth it. Molempien lähtöhinta oli 16.20 ja siitä puolet pois niin lakat lähtivät mukaani.
Nuo hilepurkit on ostettu Infosta hintaan 0,15€ kappale hintaan. Siellä oli -70% alennus askartelu-tuotteista. Ostin myös ohuen siveltimen eurolla.

No comments:

Post a Comment

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))