Monday, July 18, 2011

Muutamat (epäonnistuneet) kynnet

Tässä ois nyt luvassa muutamat kynnet jotka on pysyneet kynsillä noin päivän, eli hieman epäonnistuneita lakkauksia. Ensiksi meinasin etten ois postannu näitä kynsiä ollenkaan, mutta antaa nyt mennä. Toivottavast nää ei oo nyt ihan kauheet.


Näin jossakin blogissa tuollaisen kivan raitalakkauksen ja nyt en ole varma missä, niin olihan sitä pakko kokeilla. Värit ovat hyvät ja sopivat hyvin yhteen ja kuviokin ihan kiva, mutta päällyslakan levitettyä kuviot olivat levinneet joistain kohtia. Tässä huomaa taas kuinka tärkeä on se Konadin päällyslakka ja sitä pitäisi hommata lisää.


Palapeli kynnet, näiden idea syntyi yöllä ja seuraavana aamuna käytiin hommiin. Etusormen värit ovat parhaat ja onnistuikin parhaiten. Muut eivät olekaan sitten yhtä hienoja. Ilmakuplia esiintyy värien vaihtumiskohdissa ja nuo pallurat ovat väärin tehty ainakin nimettömässä ja keskisormessa. Tajusin vasta myöhemmin, että palapelin palathan ovat suorakulmaisia ja sitten sivuilla on joko syvänne tai puoliympyräinen pallo, eikä siinä välissä tuollaista "tikkua".
Mutta idea oli todella kiva.


Seeprakynnet. Nämä olivat ihan kivat, mutta jotenkin nämäkin epäonnistuivat. Tykkäsin etenkin noista mustista tipeistä ja ne toivat lakkaukseen jotain ilmettä seeprakuvioiden rinnalle.


Nämäkin ovat kivat kynnet, mutta toteutuksesta tämä ottaa kiinni ja paljon. Teipit jäi vähän kiinni ja se liimapinta tarttui lakkoihin. Idean sain suoraan Erikan tutoriaalista. Tämän voisi kyllä toteuttaa vielä joskus ja toivottavasti se onnistuisi paremmin.

Huomenna katsomaan uusin Potteri 3D:nä. Tämä on ensimmäinen 3D leffani jonka näen teatterissa. Hiukan jännittää jo ja odotan innolla elokuvaa.

5 comments:

 1. Awesome nails! The foil-polish is Stargazer Chrome. You acn buy it on eBay! This is how it looks "alone": http://lillasystersnaglar.blogg.se/2010/september/stargazer-chrome-on.html Nice huh?

  ReplyDelete
 2. Noi palapelit on kyllä tosi hauskat! Enpäs oo kyllä missään moisiin törmänny

  ReplyDelete
 3. Lillasyster: Thanks :)) that polish is awesome :3 love it.

  hiutale: olihan noi ihan hauskat, joo. miekää en oo nähny, yritin googlettaa oisko joku jo tehny tälläsii, mutta en löytänyt.

  ReplyDelete
 4. nyt on pakko kehua! tähän blogiin jäin koukkuun heti ensimmäisellä selauskerralla. ensinnäkin kaikki kynnet on aivan ihania sekä erilaisia, ei pelkästään toistensa uusintoja! mutta olihan mulla kysymyskin, miten noi palapelikynnet on tehty? nuo pisti silmään heti ja tuli semmoinen olo että pakko saada kokeilla!

  ReplyDelete
 5. rips: oih, kiitos paljon :3 kiva kuulla, että tykkäsit :)

  Palapelikynnet tein melkein tämän tutoriaalin mukaan: http://chloesnails.blogspot.com/2010/12/checkers-anyone.html
  Sitten vain maalasin hiuspinnillä pallurat värien viereen ja päällyslakka päälle ja valmista. :))
  toivottavasti auttoi :)

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))