Saturday, July 30, 2011

Merihenkisiä viivoja


Nyt kun Kotkan meripäivät taas alkoivat niin pitihän sinne saada aiheeseen/värimaailmaan liittyvät kynnet. Nämä kynnet olivat nopea lakata ja lopputulos oli todella miellyttävä, ainakin omaa silmää. Yksinkertaiset ja nätit.


Vielä lakkaus auringon valossa. Mattasin sinisen lakan, joten siinä ei näy yhtä hyvin sen monivärisyys kuin ilman mattausta.


Tässä vielä lakat joita käytin. Alla oli Mavalan Deep blue lakka joka on ihanan sävyistä. Mattasin sen Cesars Matte top coatilla ja päälle valkoisella ja hopealla nail art siveltimillä vedot kynsien päihin ja menoksi.

7 comments:

 1. ihanat! suht simppelit mutta tosi nätit :)

  ReplyDelete
 2. toi lakkaus on ihana! vaikka tavallisesti mä inhoan matta-kysiä ni tohon se käy. en ymmärrä miten oot saanu koristelulakalla noin siistit viivat!

  ReplyDelete
 3. rips: kiitos :)) välillä yksinkertaisuus on hyvästä x)

  Ano: kiitoksia :3 itsekkään en ole mattalakkojen suurin ystävä, mutta näihin se tosiaan sopi.
  kaipa tuo viivojen vetely on tässä ajan myötä kehittynyt, sillä alussa ei meinannut tulla suoria viivoja sitten millään.

  ReplyDelete
 4. Tosi nätit kynnet! Sama juttu kun anonyymillä tuon matan kans, mutta tuossa kyllä toimii loistavasti :)

  ReplyDelete
 5. Hei, onko tuo Cesarsin mattalakka susta hyvää? Että kannattaisko ostaa? OOn mattalakka ametssätellyt ja en ole mistään amrketista löytänyt... Saa tulla vastaialemaan mun blogin puolelle myös, jos jaksat. :)

  ReplyDelete
 6. Niniane: Mun mielestä toi Cesarsin oma mattalakka on ainakin parempaa ku Isadoran mattalakkani. Tällä tulee jotenkin enemmän mattamainen pinta. Rimmeliltäkin mielestäni saa mattalakkaa, mutta sen laadusta en tiedä.
  Itse kannatan tätä Cesarsin omaa lakkaa :))

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))